Egymásra talált a HEGYEM és az AIKIDO

Újabb csapat csatlakozott a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalomhoz: a True Style Dojo első szemináriumának teljes bevételét felajánlotta a hátrányos helyzetű gyermekeinknek. A nagyvonalú gesztust a HEGYEM is igyekezett meghálálni, egy aikido dogi-t adtunk “cserébe”.

Csak a köszönet illetheti Povázsai László aikido mestert és a True Style Dojót, hogy immáron már ők is részeseivé váltak küldetésünknek.
– Azért döntöttünk úgy, hogy a True Style első szemináriumának bevételét a gyerekeknek adjuk, mert mi is lankadatlanul szeretnénk küzdeni másokért, a mélyszegénységben élő gyerekekért.

„A stílus meghatározó része az életünknek, egy minta, ami szerint élünk. Egy üzenet, amit a világ felé küldünk. Számos megjelenési formája van a mindennapi életben és a harcművészetekben egyaránt. A legfontosabb, hogy megtaláld a sajátodat, azt, ami összhangban van Veled. A harcművészet egy önismereti út, amelyen keresztül megtalálod Magadat, felismered a gyengeségeidet és az erősségeidet és az leszel, akinek lenned kell. Ez az igazi stílus. Ez a True Style” – ezt pedig már a True Style Dojo oldaláról idézzük; Povázsai Lászlóék szemléletesen írják le, miért is küzdenek ők a mindennapok edzésein.

A HEGYEM örömmel fogadta el a csapat felajánlását, ugyanakkor valamivel meg is szerette volna köszönni. A Mozgalom mestere, Büki Péter így egy aikido ruhát ajánlott fel az igazi stílus keresőinek, ami hamarosan jó kezekbe kerülhet…
– Mivel a Hegyem (még) nem támogat aikidósokat, a ruhát mi kaptuk meg azzal a kéréssel, hogy keressük meg azt az aikidós gyermeket, aki a HEGYEM szellemiségét képviselve arra tudja használni, amire való.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy erről minél hamarabb beszámolhatunk, és arra is garanciát látunk, hogy a True Style Dojo és a HEGYEM mostantól vállvetve harcol majd egymásért és másokért.

Aki még többet szeretne megtudni Pozsávai mester csapatáról, itt megteheti

Címlapfotó és fotók: www.reggeliaikido.hu, Horváth György, HEGYEM