Nagyköveteink

16
A HEGYEM célkitűzéseinek megvalósulásaihoz rengeteg segítő kézre van szükségünk. Várjuk a jelentkezőket, várjuk azokat, akik megértették szándékainkat, akik segíteni szeretnének!

NAGYKÖVETEINK

Büszkén mondjuk, hogy szervezetünket két NAGYKÖVET képviseli: Pártos Csilla és Erdei Zsolt. Elkötelezettségük, támogatásuk sokat jelent a szervezet számára – személyükben olyan támogatókra leltünk, akikre az egész ország büszke lehet.
Mind Zsolt, mind Csilla azonnal igent mondott a felkérésünkre, és hitünk szerint ezzel nemcsak két vitán felül érdemes barátot kaptunk, hanem rengeteg olyan ember közelségét, akik hisznek a küzdelemben, az elhivatottságban és az eredményben.
Ők a HEGYEM-gyerekek szülei – és ezért mi itt is csak köszönetet mondhatunk.

PÁRTOS CSILLA

táncművész-koreográfus, jelmeztervező, előadóművész

„Gyakorló anyaként tudom, hogy ebben a történetben nemcsak a gyermek, hanem a szülő is nagyon fontos. A HEGYEM egyik legfontosabb feladata az, hogy a szülőkre is hatást gyakoroljon, mert csak így, együtt lehetünk erősek.
Sohasem szabad elfelejteni, hogy az ember életében mindig akad olyan „hegy”, amit meg kell mászni. Olykor magunkért küzdünk, olykor a gyerekünként, olykor ismeretlenekért – az élet minden próbatétellel tanítani akar nekünk valamit. Most azt a pillanatot éljük, amikor másokért kell küzdeni.”

ERDEI ZSOLT

többszörös Európa-bajnok, világbajnok, profi világbajnok ökölvívó

„Egy ember, két ember nem elég, hogy segítsünk a gyerekeknek. Egy Erdei Zsolt nem elég, egy HEGYEM nem elég! Sok apró közösségre, sok elkötelezett emberre, sok kinyújtott kézre van szükség, hogy a helyzet érdemben is megváltozzon. Kevés, ha példaképként élünk, ha olykor odafigyelünk és segítünk a bajbajutottakon. Elsősorban ugyanis a fejekben kell rendet tenni: aki tud, az segítsen, akinek pedig szüksége van a segítségre, az kérjen segítséget!”

BARÁTAINK!!!

A HEGYEM-hez mindenki csatlakozhat…

Legyen támogatónk!
Írja alá azt a csatlakozó ívet, amit itt lát a bal oldalon.
Ez egy „mozgalmi hely”: muszáj látnunk, hányan vagyunk, muszáj látnunk az erőt, ami itt feszül a felszín alatt, muszáj éreznünk és megtapasztalnunk, hogy sokan vagyunk, hogy sokan szeretnénk segíteni.
Mindenkit kérünk, hogy írja alá a támogatói nyilatkozatot!

Legyen diplomata!
A HEGYEM-nek szüksége van diplomatákra is. A diplomaták a szervezet olyan elhivatott támogatói, akik jártukban-keltükben elviszik hírünket, akik fórumokon, rendezvényeken, médiumokban, sörözés közben, baráti találkozókon, vagy éppen az edzőteremben elmondják a többieknek: a HEGYEM létezik és segíteni akar.
Akik így segítenek nekünk, megkapják a HEGYEM Diplomata Megbízólevelet, amellyel erőfeszítésük előtt tisztelgünk.

Legyen adakozó!
A HEGYEM-nek elsősorban olyan felajánlásokra van szüksége, amelyből a pályázatokon elnyerhető támogatásokat folyamatosan finanszírozni tudjuk.
Önnek nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot, és Ön illetve a HEGYEM azonnal partner lesz.

19