Keressük egymást, mert mi összetartozunk…

Hiába melegfrontok és szeszélyes záporok, a HEGYEM nógrádi tevékenysége májusban is pontos és kiszámítható volt. Folyamatos és állandó segítségnyújtásunknak köszönhetően mind az edzések tartása, mind az élelmiszercsomagok eljuttatása biztosított a HEGYEM által támogatott térségekben.

Több tucat család kapott az elmúlt hetekben újabb és újabb élelmiszercsomagokat Bátonyterenye térségében; Karancskeszi, Karancsalja és Karancslapujtő falvakban.
A kis furgonunk rendszeresen teszi meg a nevezett települések és Budapest közti távolságot. Elsősorban nagy bevásárlásokat végzünk, amit természetesen családias “kiosztás” követ.

229_0

A családokat személyesen keressük fel, és amellett, hogy újra és újra átélhetjük az adakozás örömeit, arról is érdeklődünk: az utóbbi időben hogyan is folynak az edzésmunkák.

És ahogy ez megtörténik Nógrádban, megtörténik Füzesabonyban is, ahol továbbra is Barnáné Úri Katalin heves megyei családgondozó segíti munkánkat.
A metodika itt is ugyanaz, mint a nógrádiak esetében: a teletömött autónkkal körbejárjuk a HEGYEM-családokat, és kiosztjuk az élelmiszereket.

Nagy-nagy örömünkre szolgál, hogy a HEGYEM és a támogatott családok között folyamatos a kapcsolat.
Rendszeresen levelezünk, telefonálunk; a visszajelzések tovább erősítenek és tovább bátorítanak bennünket.

Fontos kiemelni azt is, hogy a HEGYEM gyerekek tudnak egymásról, vagyis minden híradást a másikról, kifejezetten úgy kezelnek, mintha az a saját családjuk krónikáját színesítené…