Büszkeségünk: Szomora Leontina

Pásztón rendezték meg az ezévi Palóc Gasshukut. A rendezvény egyben születésnapi „parti” is volt: a karatékák a Palóc Karate Szövetség 25., és a pásztói shotokan karate 35. évfordulóját ünnepelték a mesterek és a tanítványok. Az eseményen jelen volt Ohta Yoshinobu (7. DAN) és Sawada Kazuhiro ( 7. DAN ) nagymester is.

Az impozáns eseményen büszkeségünk, Szomora Leontina is részt vett, aki a HEGYEM-nek köszönhetően a Bátonyterenyei Shotokan Karate Sportegyesületben kezdte el sportpályafutását, és azóta is ott tanul és dolgozik lelkiismeretesen.

Leontina jobbra a harmadik

Leontina jobbra a harmadik

Hogy milyen eredménnyel?

Leontina már négy éve a HEGYEM támogatottja, és szorgalmával, kitartásával a legmagasabb övfokozatot érte el, amit valaha hegyemes gyermek elért…

Leotina ugyanis tavaly decemberben barna öves lett, amire mestere Kovács Tibor (3. DAN) is nagyon büszke. Ráadásul a tavalyi magyar bajnokságon junior és felnőtt korcsoportban egyaránt harmadik helyezést ért el kumitében, ami szintén kivételes kvalitását jelzi.

És ahogy a tatamin, úgy az életben: Leontina nagyon szerény karatéka, aki őszinte rajongással, tisztelettel és maximális szorgalommal fordul a karate és sporttársai felé.

A HEGYEM továbbra is felszerelésekkel támogatja, Kovács Sensei pedig biztosítja számára az ingyenes oktatást, illetve a kedvezményes vizsga-, tábor- és versenylehetőségeket.