VIP-jegyekkel a HEGYEM-gyerekekért!

A negyvenedik születésnapját ünneplő magyar karate tiszteletére rendezett jubileumi eseménysorozat lezárásaként nagyszabású évzáró bankettet szervez a Magyar Karate Szakszövetség. A december 14-ei esemény gazdag programkínálatában számos fontos pont szerepel, köztük az a jótékonysági akció, amellyel a HEGYEM-gyerekeket lehet támogatni.

A Magyar Karate Szakszövetség 2012. december 14-én, délután 16:00 órai kezdettel rendezendő jótékonysági estjét a Honvédelmi Minisztérium Stefánia Palotájában tartják.

Az évzáró rendezvény tervezett programjában szerepel egy másfél órás, exkluzív gálaműsor, amelyben karate formagyakorlatokat, törésbemutatókat, illetve látványos küzdelmeket láthatunk.

Ezt követően a patinás Stefánia palotában folytatódik az est, ami egy 300 fős évzáró ünnepséggel, svédasztalos állófogadással, jubileumi megemlékezéssel és egy nagyszabású jótékonysági bállal folytatódik.

A műsor kiemelt vendégei: Markos György, Badár Sándor, a Rippel fivérek, Ungár Anikó, Horváth János, Furkó Kálmán, Erőss Zsolt, Erdei Zsolt, Balzsai Károly, Madaras Ádám, de lesz tombola is, amelynek egy japán reülőjegy a fődíja…

Az esemény fővédnöke:
Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter

Felkért védnökök:
Dr. Simicskó István sport szakállamtitkár
Dr. Garamvölgyi László, r. dandártábornok, az ORFK kommunikációs igazgatója
Dr. Borbíró Zoltán, védelemgazdasági helyettes államtitkár

Az évzáró program sikeres megvalósulása érdekében a szervezők szeretnék felkérni az érdeklődő cégeket, hogy segítsenek felajánlott díjak és az esemény támogatása formájában.

A befolyt összegek jelentős részét az est házigazdái felajánlják a HEGYEM-nek.

Ennek jegyében a VIP- és a céges partnerek részére lehetőség adódik az eseményen való részvételre, illetve a részvételalapú támogatásra.

A VIP-díjért cserébe a szervezők exkluzív VIP-helyen történő részvételt biztosítanak a gálaműsoron, a jubileumi ünnepségen, a svédasztalos állófogadáson, valamint a jótékonysági bálon.

Négy fő céges VIP-jegy igénylése esetén, céges hirdetési anyaguk bekerült a VIP-vendégeknek és a résztvevőknek átadásra kerülő VIP-mappába, tíz VIP-jegy rendelése esetén pedig a szervezők PR-riport lehetőséget is biztosítanak a rendezvényről készülő televíziós összefoglalóban.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a rendezvényen való részvételükkel a Magyar Karate Szövetségen keresztül a HEGYEM mozgalom gyermekeit támogatják.

AJÁNLAT
A hatórás rendezvényre az alábbi feltételekkel lehetséges részt venni, illetve támogatást nyújtani:

VIP részvételi díj: 50.000 Ft

  • Ajándékok felajánlása: utazási szállás és étkezési felajánlások, elektronikai és egyéb termékek.
  • Szponzori támogatás: 100.000 Ft-tól 5 millió Ft támogatási összegig (1-5 csillagos támogatói fokozat szerint)
  • Egyéb barter-együttműködési lehetőségek

Az esemény tervezett programja:

2012. december 14., péntek

16:00-18:00
Karate show-műsor, bemutatók, törések, karate küzdelmek – A HEGYEM MOZGALOM BEMUTATÓ
Stefánia Rendezvényközpont – színházterem

18:00-20:00
Jubileumi évzáró ünnepség, értékelő beszédek, elismerések kiosztása, svédasztalos állófogadás
Stefánia Palota – emeleti terem

20:00-00:00
Jótékonysági bál, élőzenével és fellépő sztárvendégekkel, tombolasorsolással
Stefánia Palota – földszinti terem