Újra karácsonyi ajándékosztást tartott a HEGYEM

Angyali érintések

Ahogy az elmúlt években mindig, úgy idén is gyűjtést szervezett kis csapatunk néhány szegény családnak, hogy méltóan ünnepeljék meg a karácsonyt. Támogatóinktól ruhát, ételt, pénzadományt kértünk, és Mozgalmunknak most is sokan siettek a segítségére. Támogatásukkal meseszép ünnepet varázsoltunk egy idős néni és két sokgyermekes család életébe.

Például több köbméter fát tudtunk vásárolni Maris néninek, de élelmiszerből is annyit kapott, hogy ügyesen gazdálkodva, pár hónapig nem kell nélkülöznie; húsokat, halat, zöldséget, gyümölcsöt tettünk az asztalára.

Egy Pécs melletti sokgyermekes családnak szintén sok-sok élelmiszert, tisztálkodószereket, tűzifát ajándékoztunk. Ezen kívül egy kölcsön gáztűzhelyt is vittünk nekik (teli gázpalackkal), hogy tudjanak sütni-főzni a karácsony napjain. A környékbeliek összefogásának eredményeként egy nyitható kanapét is kaptak, aminek szintén nagyon örültek.

Másik támogatott családunk családfője – tárgyi adományként – fúrógépet, az anyuka egy szinte vadonatúj kerékpárt kapott – az eszközöknek szinte gyermeki rajongással örültek. A fiúk rég vágyott egy számítógépre, amit egy mohácsi támogató jóvoltából kapott meg. Csodás élmény volt látni azt a boldogságát, amivel átvette.

Tisztelt támogatóink!

Hálás köszönet mindenkinek, aki segített.

Leírhatatlan boldogság önti el a szívünket, amikor látjuk, hogy mennyi örömkönnyet csal az ember szemébe egy-egy csomag szaloncukor, egy-egy darab gyümölcs vagy éppen egy találó ajándék.