Újabb nemzetközi versenyen remekelt a HEGYEM

Mesterünk keze alatt hat versenyző kilenc érmet gyűjtött egy harcművészeti viadalon, amit a romániai Nagykárolyban rendeztek meg pár nappal ezelőtt. Az MSKE – HEGYEM-tanítványokkal felállt csapata – minden elismerést megérdemel.

Nemrég adtunk hírt arról, hogy a szerbiai Novi Sad-on (Újvidék) rendezték meg az idei SKDUN Shotokan Karate Világbajnokságot, ahol a versenyen 32 ország 1300 karatékája küzdött az érmekért. De ennél is izgalmasabb hír volt, hogy a versenyre kiutazó magyar válogatottban ott találtuk Sempai Lázi József (2. DAN) mesterünket, aki saját egyesületéből (MSKE) négy HEGYEM-gyermeknek segített a versenyen.

Akkor és ott a Gönczi Gergely, Kiss Tamás, Tizedes Ákos, Kossuth Kornél kvartett egy bronzérmet gyűjtött be.
A legeredményesebb versenyzőnk Kossuth Kornél volt, aki a „kumite” versenyszám elért harmadik helye mellé egy „kata” negyedik helyet is megszerzett. Tizedes Ákos szintén sokáig menetelt: formagyakorlatban csípte el a hatodk helyezést.

Most egy újabb örömhírnek adunk teret: az MSKE csapata a romániai Nagykároly városában rendezett ippon soubu versenyen vette fel a kesztyűt, és folytatta a bravúros szereplést.

A hat versenyző kilenc érmet gyűjtött be – mindenki kiemelkedően teljesített.
A remeklésnek ékes bizonyítéka az egy arany-, az egy ezüst, és a négy bronzérem.

HEGYEM-es eredmények:

TIZEDES ÁKOS 1. HELY (KATA), 3. HELY (KATA, CSAPAT)

GÖNCZI GERGELY 2. HELY (KUMITE), 3. HELY (KATA)

KOSSUTH KORNÉL 3. HELY (KATA), 3. HELY (KATA, CSAPAT)


A HEGYEM nevében tiszta szívből gratulálunk sportolóinknak!