Új színhely, új diplomaták

Pazar vendéglátónak bizonyult a Sunrise Crossfight Aréna: vakáció-indító nyílt napján minden jóval megkínálta a vendégeit. Mi sem panaszkodhatunk: a HEGYEM Erdei Zsolttal, pici karatékákkal és ütős, akrobatikus, misztikus bemutatókkal úgy jelent meg, ahogyan elvárható tőlünk. És ahogy egy ilyen eseményhez illik: újabb diplomatákat is avattunk.

A meghívóban az állt: a nyári vakáció első és talán legnagyobb sportrendezvényén több programpontból álló nyílt napot rendez a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom.
„A nemrég megnyílt Sunrise Crossfight Arénában a HEGYEM harcművészei mellett olyan sztárokkal és edzésmódszerekkel is találkozhatsz, akiket/amiket eddig csak a tévéből ismerhettél…”

Az egész napos kavalkádban így sport-, életmód-, valamint szórakoztató programok is szerepeltek; a rendezvény mindenkinek ideális és felejthetetlen kikapcsolódási lehetőséget biztosított a kánikulai napokban.
Ezt sokan meghallották, ezért sokan el is jöttek…
A Sunrise Fitness és a Sunrise Crossfight Arena ingyenes bemutató óráira (Spinning, Gflex, TRX, Pilates, Jóga, Kangoo, Kettlebell, etc…) rengeteg voltak kíváncsiak, ahogyan ránk is, a Magyarországon egyedülálló sportkomplexumban helyet kapó civil szervezetre is.
A talpalávalót egész nap Várkonyi Attila (DJ Dominique) húzta…

A HEGYEM égisze alatt több bemutatót is megnézhettek a vendégek.
A kyusho rejtelmeibe Shihan Szénási Zsolt mester avatta be a publikumot: az anatómiai ismeretek széles tárházát magabiztosan uraló mester több gyakorlatával is ámulatba ejtette a közönséget. A kyusho magyarországi vezető mestere azt mutatta be, hogy a küzdősportos és az anatómiai ismeretek hol találkoznak, vagyis különleges tudással felvértezve hogyan tudunk még jobbak és még hatékonyabbak lenni a küzdőtéren.

Hasonló epizódokról tudunk beszámolni Szénási Gergely akrobatikus bemutatója kapcsán is.
Mint a filmekben, a mester mozdulatai legalább annyira voltak látványosak, mint követhetetlenek…

Természetesen a HEGYEM KÖLYKÖK is kitettek magukért.
Ahogyan pár nappal a nyílt nap előtt a játszótéren, úgy itt is osztatlan sikert aratott a tucatnyi, a szegedi Ichiro Dojóból érkező tanoncok bemutatója.
Formagyakorlatok és küzdelmi elemek… – kicsik és nagyobbak egyaránt kivették részüket a sikerből.

A HEGYEM természetesen a missziójáról sem feledkezett meg: új diplomatákat avatott a bemutatók után. Egyrészt diplomatának kértük fel Shihan Szénási Zsoltot, és nagy örümünkre igent mondott.
Az ő bevonásával tovább bővül a HEGYEM-mel kapcsolatba került stílusok köre, másrészt egy olyan nemzetközileg elismert mesterrel fűzhetjük szorosabbra a kapcsolatunkat, akinek tudása megkérdőjelezhetetlen.

És volt még egy diplomata-avatásunk…
Ahogyan korábban már megírtuk: a Sunrise Crossfight Arénában ütötte fel a főhadiszállását az Erdei Zsolt Sportegyesület. Így páratlan meglepetéssel kedveskedhettek ők is a nyílt napon: Madár meghívta edzőjét, Fritz Sduneket, hogy együtt „teszteljék” azokat a lurkókat, akik az egyesület bokszcsapatához akarnak csatlakozni.

A HEGYEM ennek kapcsán megkereste Sdunek mestert is, aki – hallva és támogatva a küldetésünket – örömmel csatlakozott azokhoz, akik hírét viszik a HEGYEM-nek.

Az pedig külön öröm, hogy EZS SE szabadidősport szakosztály-igazgatója, Orlik Zoltán és a jótékonyságból az eddigi években szintén jelesre vizsgázott Várkonyi Attila szintén elfogadta felkérésünket.

Köszönjük.