Új főhadiszálláson a HEGYEM – Bent vagyunk a sűrejében!

Megtisztelő ajándékot kapott a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom: a Sunrise CrossFight Aréna önálló irodát biztosít a HEGYEM-nek. Az új helyiség új lehetőségeket is megnyitott: olyan teremben lehetünk jelen, ahol Mozgalmunk rendezvényeit zökkenőmentesen, klasszikus küzdősportos díszletek között tarthatjuk meg.

A Sunrise CrossFight Aréna megnyitójának egyik legmegkapóbb pillanata az volt, amikor a központ tulajdonosa, Dr. Szieben László átnyújtotta a Mozgalom képviselőinek azt a kulcsot, amely a HEGYEM új főhadiszállásának ajtaját nyitja.

A kulcs mellé az ajándékozók egy négylevelű lóherét is „csatoltak”, hogy így kívánjanak sok szerencsét ahhoz a küldetéshez, amit a HEGYEM az alapításkor megfogalmazott.

A CrossFight Aréna és a HEGYEM együttműködése egy sor olyan lehetőséget nyit a meg a szervezet életében, amelyek szilárd alapot adhatnak az I. HEGYEM Mesterek Értekezletén elhangzott célkitűzéseknek. A komplexumban ugyanis hely és idő is rendelkezésre áll ahhoz, hogy különböző eseményeknek adjuk otthont. Így várhatóan a HEGYEM szemináriumai, összejövetelei, találkozói, vezetői tréningjei olyan környezetbe kerülnek, amelyek minden igénynek megfelelnek.

A HEGYEM köszönetet mond az ajándékért, és biztos benne, hogy a szárnyai alá kapott gyermekei sokszor viszik majd hírét azoknak a szakembereknek, akik révén csapatunk tudása gyarapszik. Külön öröm számunkra, hogy Nagykövetünk hivatalos szomszédjai lehetünk, hiszen az irodát csak pár lépés választja el az Erdei Zsolt Sportegyesület központi irodájától…

Jó, ha tudod…
Magyarország legújabb és talán legkorszerűbb funkcionális tréning- és harcművészeti központját a Sunrise Sport- és Egészségközpont nyitotta meg május 30-án. Az óbudai csapat a már meglévő fitneszcentruma mellé (alá..) húzta fel a CrossFight Sportarénát, amelyben a legújabb edzésmódszerek hívei mellett az Erdei Zsolt Sportegyesület tagjai is dolgoznak majd.
Már az avatóceremónia előtt zsúfolásig megtelt a Sunrise CrossFight Sportaréna: újságírók, világbajnokok, egészséges életmód- és fitnesz-guruk várták, hogy megnyíljon az az ezer négyzetméteres terem, amely egyaránt kiszolgálja a funkcionális tréningek és a harcművészeti felkészülések igényeit. Az egyedülálló edzőkomplexum – ahol az innovatív edzésmódszertanok és trendi irányzatok, valamint a küzdősportok és harcművész kultúrák találkoznak – június elsejétől várja a látogatókat.
Dr. Szieben László tulajdonos, Tóth Zoltán „ToZó”, a Sunrise Fitness szakmai vezetője, WBPF testépítő világbajnok, illetve Erdei Zsolt „Madár” az Erdei Zsolt Sportegyesület (EZS SE) elnöke, ökölvívó világbajnok köszöntőjükben más és más aspektusát vázolta fel a központ jelentőségének. Szieben László a koherenciáról és a komplex nézőpontokról (sport, egészségügy, oktatás) beszélt, ToZó a funkcionális tréningmódszerek előnyeiről, Zsolt pedig arról, hogy egy fiatal tehetségnek mit jelent az, ha a hagyományos edzésmódszerek mellett az új irányzatok által kínált lehetőségeket is megismerheti.
A három „megközelítés” az SCFA, azaz a Sunrise CrossFight Arena alapötletében ér össze. A cél ugyanis az, hogy a vendégek professzionális háttér és eszköztár segítségével dolgozhassanak, a különböző módszerek együttes jelenléte pedig növelje a hatékonyságot és szakmai színvonalat.