Tanár Úr, kérem! Lehet itt bokszolni?!

Lehet… Nem is akárhogyan és nem is akármilyen feltételek között. A két súlycsoportban is világbajnok profi ökölvívó, Erdei Zsolt a Sunrise CrossFight Aréna avatóján ugyanis ünnepélyesen elindította saját nevével fémjelzett sportegyesületét, az Erdei Zsolt Sportegyesületet (EZS SE), amely a CrossFight Arénában kapott helyet. Csak hajrá, lehet jelentkezni!

Az EZS SE az ökölvívó szakosztály és a szabadidősport szakosztály indulásával kezdi meg munkáját, és már saját, igazolt versenyzővel is büszkélkedhet. A tanonc neve Vincze Zoárd, aki a megnyitón még egy bemutató kesztyűzést is abszolvált Zsolttal – nem volt olyan szem, amely bírta volna a vakuk ezernyi villanását…

„A család mellett a boksz az életem – a ringben érzem igazán otthon magam. Azért állok edzőnek, mert elhivatott vagyok, hogy gyerekekkel foglalkozzam, és szenvedéllyel adjam át a mozgás, a sport, a boksz szeretetét. A küzdeni tudást, a kitartást, önmagunk megismerését és elfogadását. Ezek ugyanis hozzásegíthetik a fiatalokat egy teljesebb élet megéléséhez, a sikerekhez, a boldog pillanatokhoz. Ennek szolgálatába szeretném állítani eddigi tapasztalataimat” – fogalmazott Madár.

Az EZS SE filozófiája, hogy egy komplex ÉLETMÓD-SZEMLÉLETVÁLTÓ programot képviselve necsak beszéljen, hanem TEGYEN is a gyermekek, felnőttek, családok egészségéért.

Az egyesület célja, hogy a kiemelt közhasznú szervezet megváltoztassa a sport és egészségtudatosság attitűdjét, amelynek filozófiai alapja, hogy a mozgás örömforrás.

Az EZS SE küldetése a mozgás, a sportos és egészségtudatos életforma megismertetése, megszerettetése a fiatalok és a felnőttek, a családok körében egyaránt.

„Tagjainknak professzionális hátteret biztosítunk a dietetikai tanácsadástól, az orvosi felméréseken keresztüL, egészen a személyre szabott életviteli tanácsadásig.
De nem csak gyerekeket várunk! Szeretném, ha az emberek hobbisportként is tekintenének az ökölvívásra, és eljönnének hozzám azok az üzletemberek és menedzserek, akik az ökölvívással változatossá szeretnék tenni mozgásukat, ki akarják egészíteni eddigi edzésmunkájukat, vagy csak éppen le akarják vezetni a munkában felgyülemlett feszültséget és stresszt” – mondja a Tanár Úr, és mi szurkolunk, hogy az invitálást sokan meghallják.

Balról jobbra: Orlik Zoltán (szabadidősport szakosztály-igazgató), Erdei Ildikó (főtitkár), Erdei Zsolt (elnök, ökölvívó szakosztály-igazgató), Ferencz Róbert (szakmai igazgató), Pálfai Károly (elnökhelyettes)