Tábor után, feladatok előtt

Pályázatírással a stabil alapokért

Nem zajlik eseménytelenül a HEGYEM életében az ősz első hónapja. Gyerekeink javarésze az iskolakezdésre koncentrál, mi pedig arra, hogy a szervezet alapjait megerősítsük. Ennek köszönhetőn több pályázaton is dolgozunk, amelyek sikeressége garanciát jelent arra, hogy a későbbiekben is zökkenőmentesen tudjuk folytatni a karitatív tevékenységünket.

Hogy is ért véget a nyár? 🙂
Megéltük a IV. HEGYEM Szeretet Tábort, és egy egyedülálló Facebook-vendégkönyvet is létrehoztunk.

A gyerekek ebben mesélték el az élményeiket és köszönték meg azokat a napokat, amiket a HEGYEM-től kaptak. Rengeteg üzenetet kaptunk, és íme, ezekből válogattuk egy csokorral:

„Örülök, hogy a két gyerkőcömmel mi is részt vehettünk a szeretet táborban. Mi most először voltunk ott, de hatalmas élmény volt mindhármunknak. Remélem még sok ilyen szeretetben gazdag táborban lesz részünk!
Köszönjük!!!” Mahunkáné Szakály Etelka

„Engedjétek meg, hogy a maréknyi Karancsi-csapat nevében megköszönjük nektek ezt a csodálatos tábort! Köszönjük a sok szeretetet, örömöt, vidámságot, amit kaptunk és a felejthetetlen edzéseket, amin rengeteget tanultunk! Nem lehet, s nem tudjuk megköszönni a törődést, amit kapunk! Köszönjük!” Németh Ádám

„Ezúton is szeretném, szeretnénk megköszönni, hogy a gyermekem ismét, immáron 4. alkalommal részt vehetett a Hegyem táborában! Mint mindig, most is remekül érezte magát, és élményekkel gazdagon tért haza! Boldogok vagyunk, és köszönjük, hogy egy ilyen csapat tagja lehet!” Nagy Enikő

„Kedves táborozók örülök, hogy veletek lehettem próbáltam mindig mindenütt ott lenni és lencsevégre kapni titeket.” Recskóné Emília KÉPEK ITT!
(A mostani cikkünkben mi is ezekből válogattunk.)

„Mindenekelőtt mélységes tiszteletem és elismerésem a tábor megszervezéséért! Jó volt találkozni a régi ismerősökkel és megismerni új embereket. A hangulat a rossz idő ellenére is jó volt.” Nagyné Póka Adrienn

„Köszönjük a táborban eltöltött napokat, igazán jól éreztük magunkat, egy élmény volt!!! Külön köszönet Gubacsi Attila sensei-nek Moncának, Moncsinak…, és még sorolhatnám!!! A magam és a többi szülő nevében is írhatom: ez egy összetartó nagy család!!!” Mezei Ildikó

Igen, mi tényleg egy család vagyunk, és a HEGYEM köszöni mindenkinek a szép és könny-elcsalogató sorokat; elsősorban a gyerekeinknek, és természetesen a támogatóinknak is, az Invitel Távközlési Zrt.-nek, valamint a Tuller Ügyvédi Irodának.
A szervezet (többek között ezen üzenetek okán is…) az őszi szezonnyitó értkezletein ugyanazokat a gondolatokat fogalmazta meg, mint mindig: továbbra is azért dolgozunk, hogy megteremtsük azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével a misszió folythatódhat.

Ahogy annak idején már megírtuk, ennek egyik legfontosabb sarokpontja, hogy a szervezetünk sikerrel szerepeljen az aktuális pályázatokon. Jelenleg több pályázati anyag megírásában, illetve koordinálásában veszünk részt; hamarosan eredményhirdetések és leadási határidők jelentik majd a legizgalmasabb pillanatainkat.

A pályázatok zöme az „egészséges ifjúság” témakörébe tartozik; a referenciáink, az eddig felmutatott eredményeink okán joggal bizakodunk, hogy jelentős anyagi forrásokt tudunk fordítani a határányos helyzetű gyerekek további segítésére.