Szünidő van, de mi S. Kovács Ádámmal már a sulira készülünk!!!

Nagy csomaggal toppant be hozzánk S. Kovács Ádám. A világhírű karatéka ugyanis betartotta ígéretét, és hozott nekünk, a HEGYEM-nek – a bemutatkozó sajtótájékoztatón – felajánlott 100 darab spirálfüzetet. A füzet nem akármilyen füzet! A borítóján SKA üvölt egy Kiaaa-t, és minden ízében, formájában és színében a Világjátékok-győztes magyar karatefiú image-hez passzol. Épp jó lesz a sulikezdéshez, épp jókor írhatunk erről. Nosza, olvassa el akciónk leiratát!

100 darab spirálfüzet.
Egy ládába pakolva itt hever előttünk mindahány. A HEGYEM központjába S. Kovács Ádám hozta be a sulit idéző papírárut, hogy így legyen az első olyan HEGYEM-támogató, aki gyakorlatias felajánlással is érkezik hozzánk.

46_0

Ádám a bemutatkozó sajtótájékoztatónkon ajánlotta fel, hogy a róla, érte, minden, a tisztességes küzdelemben hívő, Ádámban idolt látó gyerekért készült spirálfüzetből száz darabot a rászoruló gyerekeknek ad.
És íme, a felajánlásból, az ígéretből most már valóság lett…

Segíteni és segíteni

– A HEGYEM Diplomatája vagyok, de úgy érzem, ezen túlmenően is sokat tehetek azért, hogy segítsek. A támogatóm, a KeS Papír jóvoltából elkészült füzetek remélem, hogy sok-sok diáknak válnak hasznára majd, és mindig emlékeztetik őket a harcművészetekben rejlő tisztaságra és erőre – mondta Ádám, miközben a Mozgalomról beszélgettünk.

47_0

Hogy hasznára válnak majd a kisdiákoknak, abban mi is biztosak vagyunk, hiszen augusztus közepét írunk, amikor a kánikula, a melegbe hajló esték ellenére is egyre sűrűbben jut eszébe minden lurkónak az iskolakezdés. Ami ugye, sohasem egyszerű…

Akciót hirdetünk!

Mi azonban ezen is szeretnénk segíteni – a HEGYEM Ádám felajánlását megköszönve, „Sulikezdési Akciót” indít.

Az akcióba bárki bekapcsolódhat, aki fiatal harcművész, iskolába jár, és a környezetébe talál egy fényképezőgépet. Mi csak annyit kérünk, hogy a „pályázóról” edzés közben készüljön egy fotó, amit valaki küldje el a címünkre.

Mi pedig jutalomból, ajándékként felajánljuk a füzetek valamelyikét, amelyet egy később meghirdetett időpontban és helyen személyesen is át lehet venni tőlünk.
Ígérjük, hogy senki nem csalódik: a maga nemében ritka sulikinccsel gyarapodik a táska…

48_0