Születésnapi ajándék a HEGYEM diplomatájának :)

Sokkal tartozunk azoknak, akik mindig melletünk vannak; akik fontosnak tartják a rászoruló gyermekek segítését; akik hűen a hitvallásunkhoz, aktívan, a szeretet nevében támogatják a szervezetünket. Így még meglepetésnek sem mondanánk, hogy az előnyár egyik meleg napján megcsörrent a telefonunk, és egy jól ismer hang szólalt meg a vonal másik végén…

„Szia! Orlik Zoli vagyok. Gyűjtöttünk nektek pár zsák ruhát, játékot, háztartási eszközt, élelmiszert.”
Ezt a mondatot mi már sokszor hallottunk…

Orlik Zoltán egykori harcművész, aki több kiemelkedő mesterrel és közéleti személyiséggel együtt kapta meg a Diplomata-kinevezést, azok közé tartozik, akire mindig számíthatunk.

Lehet nyári tábor, lehet karácsonyi körút – Zoli jön és segít. Nemcsak egyedül, az utakra gyakorta felesége és lánya is elkíséri; családunk tagjai ők, akiket mindenhol szeretettel és tisztelettel fogadnak a gyermekeink.

Így volt ez most is… Amikor találkoztunk, hogy átvegyük az adományt, az állunk is leesett. Halmokban álltak a zsákok és a dobozok. Csak pakoltunk és pakoltunk, már egy gyufaszálat sem lehetett betuszkolni az autónkba, és az a kupac mégsem fogyott.

Az Orlik család újra kitett magáért, és ennek köszönhetően sok család lett ismét elégedettebb az életével.
Kisbuszunkkal végigszáguldottunk Heves és Nógrád megye útjain; a gyerekek mindenhol hangos örömujjongással szaladtak elénk, és kíváncsian kukucskáltak: vajon mit is hoztunk nekik?
Természetesen két fordulóval sem tudtunk mindent elhozni, így maradt még ajándék a következő utunkra is.

A következő úton azonban Zoli számszakilag kissé már öregebb lesz. :))) – csapatunk diplomatája ugyanis most pénteken ünnepli a születésnapját.

Ezért a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom minden vezetője, diplomatája, munkatársa, önkéntese és gyermekei nevében boldog születésnapot kívánunk neki!

Zoli, kérjük, ne feledd:
„A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismeréssel mérik.”
Isten éltessen! Maradj velünk sokáig!