Sztárok és barátok a HEGYEM-et támogató bokszgálán

Kiemelt bemutatkozási lehetőséget kapott a Harcművészek az Egészséges Gyermekekért Mozgalom a Feja Promotion-től: az ökölvívő istálló által életrehívott „Lurdy Bokszgála” azt a jótékony célt szolgálta, hogy segítsen az általunk felkarolt gyermekeknek.

A telefon csörgött, a vonal végén pedig Feja Tibor, a Sei-do Shinkai HME – WTKA szervezet vezetője jelentkezett. Szokásához híven udvariasan elmondta, hogy újra szeretne segíteni a HEGYEM gyermekeinek, ahogy ezt az elmúlt évek során már többször megtette.
Ezért az idén jótékonysági bokszgálát szervez, ahol a szurkolók adakozhatnak a civil szervezetünknek, és megismerkedhetnek a csapatunkkal.

Nagyon örültünk a lehetőségnek, hiszen újra több száz ember előtt mutatkozhattunk be, ráadásul a gála illusztris vendégeket is felvonultatott. Feja Tibornak köszönhetően már a sajtótájékoztatón is beszélhettünk a küldetésünkről, de az igazi nagy durranás a gálán durrant, ahol a vendégek Csisztu Zsuzsa műsorvezető tolmácsolásában hallhattak arról, mit is csinálunk a mindennapokban.

A promotálási lehetőségeken kívül arra is kaptunk helyet és időt, hogy Erdei „Madár” Zsolt és Kovács „Koko” István által dedikált mini boxkesztyűket értékesítsünk; ahogy mindent, úgy ezt a gesztust is szeretnénk megköszönni a szervezőknek és sportolóknak egyaránt.

A rendezvény alatt több mint 50 ezer forint jött össze, amely jelentősen hozzájárulhat egy-egy élelmiszeradományozási akciónkban.

De kicsit beszéljünk a gáláról is: a Feja Promotion két reménysége, Nemesapáti Norbert és Chamie Gina is kötelek közé lépett, utóbbi ráadásul WBC (Bokszvilágtanács) címmérkőzésen. Gina a WBC (Bokszvilágtanács) ifjúsági világbajnoki címét tette kockára Görög Alexandra ellen, de a kocka maradt a térfelén: ellenfelét többször padlóra küldve, a 4. menetben technikai K.O-val nyerte a címmérkőzést. Rekordja immáron 8 győzelmet számlál.
Nemesapáti Norbert Zurab Mekeresvilit verte – hasonló magabiztossággal.
A gálán szorítókötelek közé lépett a korábbi ötszörös amatőr bajnok, világbajnoki bronzérmes Némedi Csilla (2 győzelem, 0 vereség) is, aki a rutinos Insperger Gabriellát győzte le négy menetben, egyhangú pontozással.

A HEGYEM köszönetét és tiszteletét fejezi Feja Tibornak
és a Feja Promotion csapatának a segítségért és az elkötelezett munkáért!