Sikeres külföldi cégtulajdonos a HEGYEM legfrissebb diplomatája

A hatékony egészségvédelem, a preventív gondolkodás, valamint az egészségügyi problémák megelőzése érdekében végzett több évtizedes munkájáért HEGYEM Diplomata megbízólevelet adtunk át Franz Gerhardy-nak, a németországi masculan óvszermárka alapítójának és tulajdonosának.

Mivel a HEGYEM a megalakulása óta folyamatosan hangúlyozza, hogy az egészséges életmód megteremtésének és fenntartásának egyik legfontosabb alappillére a „megelőzés”, nem volt kérdés, hogy a Mozgalom vezetősége a HEGYEM patronálásában régóta közreműködő hamburgi cég első emberét immáron hivatalosan is felkérte a misszió népszerűsítésére.

Franz Gerhardy (fenti fotónkon) örömmel és büszkeséggel vette át a megbízólevelet, amit a HEGYEM vezetője Budapesten nyújtott át.
A családias eseményen jelen volt Janicsek Tamás, a masculan hazai forgalmazója is (lenti fotónkon), aki kijelentette: “a piaci és a nonprofit szervezetnek rengeteg közös vonása van, csak éppen mindenki a saját eszközeivel igyekszik a közös, a társadalom hasznát szolgáló célokat elérni”.

Franz Gerhardy a megbízólevél elfogadása után azt mondta: a masculan – ahogy eddig is… – a későbbiekben is teljes mellszéleséggel támogatja a Mozgalmat, és jelentős segítséget nyújt abban, hogy a HEGYEM minél hatékonyabban és hasznosabban vállalja fel a hátrányos helyzetű gyerekek szexuális felvilágosítását.

A masculan, a német precizitás nagyköveteként már több mint negyven országban dolgozik sikeresen.

A helytállás és a fejlődés záloga, hogy mindig valami újat, különlegeset hoz a piacon, a termékek megismertetése pedig merész kommunikációs aktusokra épül.
Ilyen volt az évek óta sikeresen működő „Az Igazi Férfi Díj” klub felállítása és működtetése (a klub örökös elismertje, Nagykövetünk: Erdei Zsolt!!!) , de ilyen a legújabb, a GOLD Luxury Edition nevet viselő óvszercsalád promóciós kampánya is.