Pártos Csilla és Erdei Zsolt újra segített az éhezőkön

A karácsony sajnos elmúlt, de mielőtt az új év beköszönt, egyszer még visszanézünk. Van miért… A Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom nagykövetei, Pártos Csilla előadóművész és Erdei Zsolt profi ökölvívó ugyanis az ünnepek előtt ételosztással segítették az éhező nógrádi családokat. Szívszorító pillanatokról írunk.

Büszkén írjuk, hogy a HEGYEM már 2010 óta elkötelezetten támogatja a rászoruló gyerekeket, hogy minőségi, fehérjében gazdag táplálékhoz és húshoz jussanak.
Meggyőződésünk szerint ezek nélkül a lurkók nem kapják meg azokat az elemi feltételeket, amelyek segítségével teljes értékű életet élhetnek.
Így a HEGYEM az állandó és folyamatos támogatási akciók mellett megragad minden olyan „ünnepi” alkalmat, amely során találkozhat a gyermekeivel.

Így volt ez most is, karácsony előtt pár nappal.
A „Küzdj Másokért” jelszót zászlajukra tűző – mára már nemcsak harcművészekből álló – nonprofit mozgalom aktivistái Nógrád megyébe látogattak, hogy közel száz gyerek számára osszanak ki alapvető élelmiszerekkel, húskészítményekkel megpakolt csomagokat.

A HEGYEM – a saját csomagjain kívül – a Family Frost nagylelkű és példaértékű felajánlásának köszönhetően minden gyermek számára 5-5kg-os húscsomagot is átnyújthatott, hogy karácsonykor bőséges és minőségi étel juthasson az asztalra.
(Itt jegyezzünk meg, hogy a HEGYEM és a Family Frost a jövőben további ételosztásokkal, jótékonysági akciókkal és gyűjtésekkel próbál segíteni a rászorulóknak; kapcsolatunk első, tevőleges mozzanata remekül sikerült. Köszönjük!)

„Szeretném én is megköszönni a Family Frost vezetőségének, hogy a HEGYEM-en keresztül támogatták az éhező gyerekeket. Összeszorul az ember szíve, ha látja a nehéz sorsú gyerekeket, illetve azt, hogy milyen körülmények között élnek. Úgy érezzük, hogy kötelességünk másokon segíteni” – fogalmazott Zsolt, miután kiosztottuk az első csomagokat.

„Olyan helyekre jutottunk el most is, amelyek Magyarország legszegényebb területeihez tartoznak. Azt gondolom, annál nagyobb öröm bennünket sem érhet, minthogy karácsonyra megteríthetjük azok asztalát, akik folyamatos létbizonytalansággal küzdenek” – tette hozzá Pártos Csilla.

A HEGYEM a következő évet olyan kampánnyal indítja, amelyben kiemelt szerepe lesz két nagykövetének, Pártos Csillának és Erdei Zsoltnak.
A kampány célja, hogy újra és újra felhívja a figyelmet az éhezésre, a hátrányos helyzetű gyerekekre, akiknek a száma rohamosan nő.

„Össze kell fogni azoknak, akik tudnak segíteni! Várjuk mindazok jelentkezését, akik bámivel, elsősorban élelmiszerrel tudnak segíteni a gyermekeinknek” – nyomatékosított Zsolt.

A HEGYEM állandó, havi támogatásban részesülő gyermekeinek száma az idei év végére már meghaladja az ötszázat.
Azt reméljük, hogy még ebben, a sok-sok krízissel sújtott időszakban is tovább tudjuk növelni a szervezet által elért gyerekek létszámát.

Kérjük, segítsen Ön is!