Óriási! Madár az övén is képviseli HEGYEM-et!

Erdei “Madár” Zsolt is úgy döntött: legközelebbi világbajnoki címmeccsen viselt nadrágjának övét felajánlja a HEGYEM-nek, és így küzd gyermekeinkért. Felhívva ezzel a figyelmet az önzetlen segítségnyújtás szükségére, a Mozgalom küldetésére. Köszönjük, Zsolt!

Erdei „Madár” Zsolt profi ökölvívó, a HEGYEM nagykövete jelenleg Németországban edzőtáborozik (nemrég búcsúztattuk) Fritz Sdunek és Klink Zoltán irányításával, hogy felkészüljön a december 31-ei IBF világbajnoki címmérkőzésére, amelyet Tavoris Cloud ellen vív a kaliforniai Anaheimben.

A magyarországi menedzsment ez idő alatt egy, a Madár mérkőzés nadrágján megjelenő hivatalos szponzorral bővítette a támogatók sorát.

Az M&S Informatikai Zrt. ezzel a gesztusával szeretné elismerni a kétszeres világbajnok eddigi teljesítményét, és támogatásával biztosítani az ideális körülményeket a felkészüléshez, a maximális teljesítmény eléréséhez. A számítástechnika területén évtizedek óta működő cég így Zsolt mérkőzésnadrágján lesz majd látható.

De látható lesz egy rendhagyó „reklám felület” is Madár nadrágján!

Madár a HEGYEM, azaz a Harcművészek az Egészséges Gyermekekért Mozgalom nagykövete, és 2010 elejétől Pártos Csilla előadóművésszel együtt képviselik nonprofit szervezetünket.

Mivel a szlogenünk a „KÜZDJ MÁSOKÉRT”, ezért Erdei Zsolt úgy döntött: legközelebi világbajnoki címmeccsen viselt nadrágjának övét felajánlja a HEGYEM-nek, és így küzd gyermekekért. Felhívva ezzel a figyelmet az önzetlen segítségnyújtás szükségére és a mozgalom küldetésére.

„Ez egy példaértékű felajánlás Zsolt részéről, és nagyon köszönjük a HEGYEM gyerekek nevében. A HEGYEM-nek nagy szüksége van a segítő kezekre, az olyan harcosokra, akik a mai világban figyelembe veszik a rászorulók érdekeit, és ha tudnak, segítenek. Nekünk fontos a szlogenünk…Küzdj Másokért!.” – kommentálta a hírt Gubacsi Attila, a HEGYEM alapítója.

„Az M&S informatikai Zrt. támogatásának köszönhetően biztosítva van a háttér a professzionális felkészüléshez, és ennek köszönhetően a nadrágon található legértékesebb felületet most fel tudtam ajánlani a HEGYEM számára, hogy ezzel is népszerűsítsem őket. Igaz „rámaggaták” a médiában ezt a „legkaritatívabb sportoló” titulust, de én nem ezért csinálom. Véleményem szerint egy közszereplőnek, egy népszerű sportolónak kötelessége kiállni a társadalom számára hasznos ügyek mellett. Ilyen a HEGYEM is, hiszen a gyermekek megsegítése talán az elsődleges dolog. Csillával amikor csak tehetjük, felhívjuk a figyelmet a HEGYEM hitvallására és céljaira, amely szerintünk nagyon nemes. Többször említettem már, hogy amikor ringbe lépek, akkor nem csak magamért harcolok, hanem a gyermekemért, a feleségemért, a családomért, a barátaimért, az egész országért…, így kiváltképp stílszerű a HEGYEM mottója: Küzdj másokért!” – írta Zsolt hivatalos oldalán, a zsolterdei.com-on.