Oláh Gergő HEGYEM diplomata felkérést kapott

Így indul 2013…

Most, hogy már nem befolyásoljuk olvasóinkat és szimpatizásainkat, eláruljuk: a 2012-es X-Faktorban a HEGYEM Oláh Gergő mellett tette le a voksát… Nemcsak a hangja miatt. Gergő ugyanis abból a faluból indult el országhódító útjára, ahol a HEGYEM már évek óta jelen van, és ahol jóideje támogatja a nélkülöző gyermekeket.

Karacslapujtőről eleddig a HEGYEM olvasói csak azt tudták, hogy szervezetünk régóta felkarolta a falu hátrányos helyzetű gyermekeit.
A srácokra és a lányokra méltán lehetünk büszkék: lelkiismeretesen járnak harcművészeti tréningjeinkre, részt vesznek közös programjainkon, és egy-egy gyermek mosolygós arca már-már mozgalmunk védjegyévé vált.

Aztán eljött az ősz, és mindenki meglepetésére Karancslapujtőről még többet és még hangosabban beszélt az ország. Ennek egyszerű oka volt: az X-Faktor ünnepelt sztárja, aki már a kezdetektől fogva kiemelkedett a mezőnyből természetes tehetségével, szintén ebből a faluból származik.
Oláh Gergő nemcsak magának, hanem szülőfalujának is meghozta az országos hírnevet.

Szervezetünk a műsor indulása óta sokat tett azért, hogy Gergő és a HEGYEM egymásra találjon, és most tisztelettel jelentjük: ez megtörtént.
Mégpedig karácsony előtt, amikor is két nagykövetünk, Pártos Csilla és Erdei Zsolt többek között Karancslapujtőre is ellátogatott, hogy kiosszák szervezetünk ünnepi csomagjait.

És a látogatás során kivel futottak össze?!?!
Igen, az olvasó jól sejti: nagyköveteink és a gyermekek az éppen haza látogató Gergővel akadtak össze, és ennek komoly következményeit is rögzíthetjük.

Első körben azt, hogy Madár és Csilla felkérte Gergőt, hogy fogadja el a HEGYEM „tiszteletbeli diplomata” felkérését.
Gergő nem teketóriázott, és ígéretet tett arra, hogy miután sűrű ünnepi programja véget ér, személyesen egyeztet a szervezet vezetőivel arról, hogy van-e közös utunk, és ha van, az merre vezet?

Látva Gergő törekvéseit, és bízva abban, hogy mozgalmunk hírneve egyre több embert mozgosít, azt vélelmezzük, hogy együttműködésünknek nem lehet akadálya.

Ha pedig nem lehet, Karancslapujtő és annak gyermekei a későbbiekben újabb kedves perceket és hasznos segítséget kaphatnak szervezetünktől és azok diplomatáitól.