Nagykövetünk a HARMÓNIA nagykövete is

Illusztris és népes vendégsereg volt tanúja annak, hogy a HEGYEM “anyai” Nagykövete, Pártos Csilla megnyitotta Chili Jógatermét Budapesten. Ahogy Nagykövetünk már nekünk is többször elmondta: régtől fontosnak tartja az egészséges életmód hasznos és hatékony elsajátítását, és rendelkezésére álló eszközeivel mindent megtesz azért, hogy tudását, elkötelezettségét másokkal is megossza, másokkal is megismertesse.

Sztárok, celebek, barátok és családtagok népes gyűrűjében avatták fel Pártos Csilla jógatermét. A Rózsadomb Bevásárlóközpont páratlan panorámájával rendelkező felső szintjeinek egyikén olyan terem nyitotta meg kapuit, ahol Csilla és tanártársai a chili jóga eszközeivel ideális körülmények között tudják vendégeiket kiszakítani a hétköznapok gyűrött és stresszes perceiből.

306_0 307_0

Csilla rövid megnyitó beszédében elmondta: súlyos betegsége nem múlt volna el, ha nem eszmél rá idejében, hogy milyen fontos a testi és a lelki harmónia benső megteremtése. A jóga nagyon sokat segített neki ebben, és éppen ezért vállalkozott arra, hogy ő maga is közelebbről megismerkedik a jóga egyik népszerű, de Magyarországon még kevéssé ismert ágával.
Tudását, tapasztalatait mostantól mindazokkal megosztja, akik kíváncsiak az életerős (vigyázz: chili!!!) és életigenlő mozgásformára.

302_0

A rendezvényen jelen volt szinte az összes családtag, de számos jól ismert hazai személyiség is tiszteletét tette. Csonka András, Csisztu Zsuzsa, Rózsa György, Rókusfalvy Pál, Bálint Antónia és természetsen a HEGYEM is meghívást kapott a rendezvényre, és mindannyian örömmel rögzítettük: apró és barátságos szigeten barátkozhatnak a “nyakatekert” mozdulatokkal a tanoncok.

300_0

305_0

A meghívottak ezen kívül rövid ízelítőt is kaptak a Chili Jóga többnyire frissen végzett, de tapasztalt tanári gárdájától abból, hogy a módszer milyen mozdulatokkal, hogyan és miként segít testünk és lelkünk karbantartásában.

303_0

304_0

Mi az a CHILI JÓGA?

A CHILI-módszer egy dinamikus, éber meditáció, mely harmonizálja a testtartást, a légzést és a koncentrációt.

A CHILI JÓGA® klasszikus hatha hot jóga alapokra épülő gyakorlatsor, amely során a gyakorlók az egyes ászanákat meghatározott sorrendben, a légzéssel összhangban végzett átkötő mozdulatokkal egészítik ki. A gyakorlatsor feléleszti a test belső tüzét, ezzel energizálja az egyes szerveket, az izomzatot és a szellemet. Kifejlesztésében szerepet játszott a lépcsőzetes terhelés és a test rugalmasságának növelése annak érdekében, hogy életkortól és egészségi állapottól függően bárki részt tudjon venni óráinkon. Hogy biztosak lehessünk a CHILI-módszer hatékonyságában és pozitív élettani hatásaiban, a névadó immonológus, bőrgyógyász és jógaoktató szakembereket vont be a CHILI-módszer megalkotásakor.

Fűtés vs. friss levegő

A CHILI JÓGA® több, mint egy újabb hot yoga irányzat. Az első olyan jóga-módszer, amellyel elérhető a sejtszintű méregtele- nítés, mivel Magyarországon egyedülálló módon infrapanelekkel és infraszálakkal fűtjük a termet. Az infra előnye, a bőrfel- szín alá 4-6 millimétertől akár 4 centiméte- rig is behatoló sugárzás felmelegíti a szöveteket, intenzív izzadást indít meg, így a salak- és méreganyagokat verejtékmirigyeken keresztül kijuttatja a szervezetből.

Az infra hatására gyorsan nő az izmok rugalmassága is, ezáltal a gyakorlatsor elvégzése is lényegesen könnyebb. Mivel a nap frekvenciájával azonos rezgésszámmal rendelkezik, ezért is nevezik bioenergiának. A gyakor- latok közben csak a környezeted és a tested forrósodik fel, a levegő nem. Izmaid, ínszalag- jaid és izületeid folyamatosan nyúlnak, miközben friss, oxigéndús levegőt lélegzel be a forró, elhasznált helyett. Az infra technológia lehetővé teszi, hogy azok is élvezzék a hot yoga minden előnyét, akik eddig elviselhetetlennek érezték a forró levegőt.

További információk és részletek: www.chilijoga.hu