Megsérült Erdei Zsolt keze! Elmarad az évvégi meccs…

Megsérült Erdei Zsolt jobb keze Németországban, az első sparringolással töltött hét végén. A Tavoris Cloud elleni világbajnoki címmeccs nem jöhet létre.

Sparringolás közben megsérült Erdei Zsolt jobb keze – értesült a HEGYEM a bokszoló menedzsmentjétől. 🙁

Az orvosi kezelés ellenére a világbajnok ökölvívó nem javult, az orvosok 4-6 hét pihenést javasoltak, ami lehetetlenné teszi, hogy folytassa a felkészülést, és ringbe léphessen a december 31-én Tavoris Cloud elleni világbajnoki címmeccsen.

Pedig a búcsúztatásra való emlékezés még most is szívbemarkoló…

Az orvosi vizsgálat eredménye alapján jelenleg a menedzsment és a promóter is a helyzet megoldásán dolgoznak.

„Ez óriási szívás! Nagyon jó kondícióban, csúcsformában voltam fizikálisan. Az első sparring hetem nagyon jó hangulatú volt, és az edzőm, Fritz Studek még jobban felpörgette a harci kedvemet. Nagyon elégedett volt azzal, ahogy játszadoztam az ellenfeleimmel! Aztán csütörtök este megtörtént a baleset. Hirtelen fájdalom hasított a jobb kezembe, ami egyből feldagadt. Az orvos azt javasolta, pihentessem az edzést 5 napig, hogy meglássuk javul-e, reagál-e a kezelésre, de a szünet utáni óvatos, szabályozott edzést követően is még mindig erősen jelentkezett a fájdalom… Jelenleg szeretném feldolgozni a sérülésem tényét, ami nem egyszerű, és várjuk mik lehetnek a fejlemények, a csapatom és promóterem folyamatosan ezen dolgozik” – kommentált Erdei Zsolt, aki a HEGYEM-mel szállt volna ringbe…