MEGCSINÁLOD! Együtt búcsúztattuk a szív bajnokát!

Többszáz szurkoló, köztünk rengeteg HEGYEM gyerek és aktivista búcsúztatta szombaton délután Erdei „Madár” Zsoltot a WestEnd City Centerben megtartott nyilvános közönségtalálkozón. Szívszorító pillanatok és szívszorító mondatok egy olyan eseményen, ami ezerszázalékosan töltötte fel Magyarország legnagyobb szívvel harcoló sportolóját.

Madár vasárnap hajnalban elutazott, hogy megkezdje németországi edzőtáborozását a december 31-ei, Tavoris Cloud elleni IBF világbajnoki címmeccsére.

Előtte azonban volt még egy szombat is, ami kemény lépcsőzéssel indult a gödi dunaparton, ahol Madár az elmúlt hat hétben több mint 76.000 (!!!) lépcsőfokkal küzdött meg.

Madár ezután Budapest egyik bevásárlóközpontjába igyekezett, hogy találkozzon mindazokkal, akik olyan hangosan szurkolnak majd a tévéképernyő előtt január első napján, hogy az Amerikáig elhallatszik…

A találkozás leírhatatlan volt: több száz szurkoló jött és tapsolt és lapogatott vállat, hogy ezzel is segítsen bokszolónknak.

Az élete egyik legnagyobb kihívása előtt álló kétszeres profi világbajnok nem győzte dedikálni a fényképeket, és megköszönni a rengeteg pozitív energiát és szeretetet a kilátogató szurkolóknak és szimpatizánsnak.

Természetesen ott voltak a HEGYEM ifjoncai és barátai is, akik egy „Hajrá Madár!” feliratú zászlóval búcsúztak nagykövetüktől, illetve az Orlik Zoltán vezette mendei Erdei Zsolt Baráti Kör tagjai is megérkeztek, akik tiszteletbeli elnöküket küldték csatába a „Megcsinálod Madár!” felkiálltással.

„Nagy öröm volt látni, hogy ennyien eljöttek, és jó érzés így elhagyni Magyarországot, ennyi biztatással a hátam mögött. Sok erőt adnak a szurkolók, és erre most nagy szükségem is van. Életem egyik legnagyobb meccse előtt állok, komoly kihívás, de kétszáz százalékosan készülök rá, és minden erőmmel a győzelemre koncentrálok. Köszönöm mindenkinek, aki eljött és biztatott. Igérem, mindenkiért küzdök majd a ringben!” – köszöntötte a szurkolókat Zsolt.

Minden mondatod elért hozzánk, Madár!

Megcsinálod!