Már több mint HATSZÁZEZER forintot ér Erdei Zsolt kesztyűje

A március 19-én elindított internetes aukció jelenlegi nyertese 660.000 forintot kínált Madár búcsúmeccsén viselt kesztyűiért. A licit továbbra sem áll meg, aminek nagyon örülünk, hiszen Zsolt a teljes bevételt a HEGYEM hátrányos helyzetű gyermekeinek ajánlotta fel.

Erdei Zsolt, Magyarország legeredményesebb profi bokszbajnoka, a HEGYEM Nagykövetének utolsó bokszmeccsén viselt kesztyűjének árverése Hajdú Péter közkedvelt műsorában, a Frizbiben indult el.
Az első ajánlatot még maga a műsorvezető tette meg 250.000 Ft értékben:

Amint emlékeztek, a műsor felvételéről már közöltünk egy sok-sok aprósággal és kulisszatitkokkal tarkított beszámolót.
Madarunkat ugyanis elkísérte Dél-alföldi régióvezetőnk, Monca is, aki megkapta a mindenkinek kijáró 15 perc hírnevet :))).

Az érdeklődők jelenleg a Mens Health magazin magyar nyelvű honlapján tudnak licitálni nevük, e-mail címük és telefonszámuk megadásával.
Hétfő reggel már 660 000 forint volt az utoljára felkínált összeg, ami azt jelenti, hogy több mint a duplájára nőtt a kikiáltási ár!!!
Ez már csak azért és biztató hír, mert Zsolt a teljes bevételt a HEGYEM gyermekeinek ajánlotta fel, így aki megnyeri a licitálást, több tucat gyermeken segít:

A kesztyűt egyébként a Symbolban is meg lehet tekinteni.
Egészen április 11-ig, amikoris végleg eldől: ki viheti haza az ereklyét?