Már a harmadik táborra készül a HEGYEM

A HEGYEM több száz gyermek nevében, levélben köszönte meg barátainak és támogatóinak, hogy az elmúlt évben is kitartóan támogatták a szervezetet. Az elkötelezettségért cserébe a Mozgalom a támogatókat meghívta a III. HEGYEM Táborba, amely minden eddiginél színesebb és gazdagabb programmal várja a lurkókat július 15. és július 19-dike között.

„Köszönjük, hogy küzd másokért; hogy támogatásának köszönhetően csapatunk erősebb, kitartóbb, gazdagabb és sokszínűbb lett; hogy segített Mozgalmunk céljainak elérésében. Büszkék vagyunk arra, hogy az egészség és a szeretet nevében sokszor és sokat segíthetünk a hátrányos helyzetben lévő magyar gyermekeknek, és ezáltal a mindennapi lét megkönnyítését és az örömteli sportolási lehetőségek megteremtését is biztos háttérrel vállalhattuk fel” – így kezdődött az a levél, amit a szervezet két alapítója küldött el a támogatóknak.

A levélhez egy naptárat is postáztak a munkatársak, amelyen a július 15. és július 19-dike közötti napokat piros betűkkel szedték a nyomdászok… Nem véletlenül, hiszen akkor tartjuk a HEGYEM idei legfontosabb rendezvényét, a III. HEGYEM Tábort – a szokásos helyszínen, Salgóbányán, a Medves Hotelben.
A piros kiemelés mellé írt invitáló szöveg pedig azt egyértelműsítette, hogy mindenkit szeretettel várunk, aki az elmúlt évben is megtisztelt bennünket a segítségével és a bizalmával.

Az előzetes tervek szerint minden eddiginél sokszínűbb napok elé nézünk: a programok között rendszeres erőnléti és technikai tréningek, sporversenyek, vetélkedők, kirándulások, vízi csaták, szórakoztató szeánszok szerepelnek, és nem feledkezünk meg a játékosságról, valamint az önfeledt kikapcsolódási lehetőségek biztosításáról sem…

A táborba még a tavalyinál is több harcművész kapott meghívást, így tovább bővül az a stílusrepertoár is, amelynek elemeivel a gyerekek megismerkedhetnek az öt nap alatt. A HEGYEM szándéka egyértelmű: mindenből szeretnénk felhasználni mindent, amely a helyes életmódra nevel, arra okít, és annak fontosságát erősíti a gyermekeinkben.