Küzdj másokért, adj vért!!!

A HEGYEM nagykövete, ökölvívó világbajnokunk újra ringbe száll a rászorulókért. Erdei Zsolt ezúttal a a HEGYEM által már januárban meghirdetett véradási kampány egyik legfontosabb eseményére invitálja nyílt levelében a hazai harcművészeket.

Tisztelt Harcművészek, sporttársak, leendő véradók!

A HEGYEM (Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom) az idei évben a véradás fontosságát szeretné hangsúlyozni.

Nemcsak beszélni szeretnénk róla, hanem tenni is érte.

Most itt az alkalom!

2012. május 26-án, szombaton a HEGYEM véradást szervez a Ments Életet Alapítvánnyal, az Országos Vérellátó Szolgálattal, valamint a Magyar Vöröskereszttel együttműködve a Sportime szervezte SPLASH Fesztiválon
(Helyszín: Ramada Resort – Aquaworld Budapest, 1044 Budapest, Íves út 16.
A fesztivál részleteiről itt olvashatsz bővebben!)

Kérlek titeket, fogjunk össze és segítsünk másokon!

Küzdjünk másokért és magunkért! ADJUNK VÉRT!

Kérlek, keresd fel a véradó bázist a Ramada Hotel konferenciatermében 10:00-16:00 óra között, ahol a fesztiválon részt vevő véradó sztárokkal is találkozhatsz!

A HEGYEM jóvoltából minden véradó egy dedikált Erdei Zsolt-fotót kap ajándékba, a Ments Életet Alapítvány pedig ajándék sópipával jutalmazza a segítőkészségedet.

Szeretettel várunk – „Küzdj Másokért, Adj Vért!”

Köszönettel:

Erdei Zsolt “Madár”, a HEGYEM nagykövete

FONTOS: Feltétlenül hozd magaddal a személyi igazolványodat, a lakcím kártyát és a TAJ-kártyádat!
További információ: + 36 30 530 30 95 (HEGYEM főmunkatárs)


Büszkén írjuk, hogy a hazai televíziókban erős visszajelzések mellett vetítették azt a kampányfilmet (werk: itt), amelyben nagyszerű sportemberek csatlakoztak kezdeményezésünkhöz, és biztattak, biztatnak mindenkit véradásra:

A HEGYEM az ország összes polgárát véradásra buzdítja a kampányban; a társadalom szélesebb rétegeit is meg akarja szólítani üzeneteivel.

Magyarországon a véradási hajlandóság egyébként 4-5 százalék körül mozog, ami jelen pillanatban(!) kielégíti a kórházak vérigényét. Ugyanakkor látni kell, hogy a hajlandóság – ha minimálisan is, de – csökken, és stagnál azoknak a száma, akik csatlakoznak a véradási akciókhoz.

A HEGYEM még időben szeretné felhívni a figyelmet a véradás fontosságára, még időben szeretné egyre többször és egyre nyomatékosabban elmondani: saját magunk is sokat tehetünk azért, hogy a betegek megfelelő ellátásban részesüljenek. A statisztikai adatok szerint az emberek 75 százaléka életében legalább egyszer olyan helyzetbe kerül, hogy szüksége van vérre.

Ha minden egészséges felnőtt ember életében legalább egyszer adna vért, nem lenne, nem lehetne vérhiány.