KÜZDENEK ÉRTÜNK – Adventi játék az Invitel jóvoltából

Elindult az Invitel és a Hegyem Mozgalom közös Adventi gyűjtése a nélkülöző gyerekek megsegítésére! Nyiss ki minden nap egy ablakot az Invitel Facebook-on megjelenő Adventi naptárában, és oszd meg a talált történetet ismerőseiddel! Cserébe az Invitel a Te nevedben is anyagi támogatást nyújt a jövő generációjának egészségesebb felneveléséhez.

Segítsd a gyerekeket, toborozz a virtuális térben igazi támogatókat a hátrányos helyzetű gyerekeknek!

Zseniális Facebook-játékkal rukkolt elő az Invitel – nem először: a tavalyi kampányuk szintén óriási sikert hozott.

A cég 2011-es Adventi naptárjában most minden kattintással több és több pénzt gyűjthetsz azoknak, akik igazán rászorulnak a segítségedre.

A HEGYEM gyerekeknek…

A játék lényege:

1. Like-old az Invitel oldalát!
2. Nézd meg a naponta frissülő tartalmakat a HEGYEM munkájáról!
3. Oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal az Adventi naptárban talált történeteket, és légy a szegénység elleni küzdelem fekete öves harcosa!
4. Tedd meg ezt mindennap december 24-ig!

Az Adventi naptárban fotók, filmek, cikkek jelennek meg, amelyek hű képet festenek a Mozgalom mindennapjairól, a segítségnyújtás részleteiről, a mesterekről, akik segítenek és a gyerekekről, akik segítségre szorulnak…
Közben pontos információkat kaphatsz arról, hogy a HEGYEM hogyan tud segíteni, és melyek azok a sztorik, életképek és szemek, amelyeknek a Mozgalom megszületését köszönhetjük.

Az alapítók, támogatók, önkéntesek mellett így most Te is tehetsz a szegénység ellen; néhány kattintással megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel a Hegyem Mozgalom és az Invitel Adventi naptárának tartalmait, ezzel pedig KONKRÉT anyagi támogatáshoz juttatod a rászoruló gyerekeket.

Küzdj másokért, legyél te is fekete öves támogató!

A HEGYEM köszöni, hogy az Invitel és az általa elindított játékban részt vevők szívükön viselik a szegény gyerekek segítésének ügyét.