Készülj! Újra Szeretet Tábor! :)

Egy év kihagyás után folytatódik a HEGYEM hagyományos táborsorozata: a szervezet gondoskodása alatt lévő gyermekek augusztus második felében találkozhatnak újra. A program készül, a szervezők dolgoznak, a pontos részleteket hamarosan napvilágra hozzuk.

Immár hatodik alkalommal rendezi meg a HEGYEM hagyományos nyári táborát. Az esemény rangját emeli, hogy a szervezésbe az idén már bekapcsolódik a japán gyökerű, de magyar nagymesterek által irányított stílusfüggetlen Shobukai Zen Do Academy ernyőszervezet is, amely ezentúl a HEGYEM mellett/mögött intézi a mindennapi ügyeket. A zen-szellemű harcosok tudásközpontja azoknak nyújt biztos támaszt, akiknek fontos az önismeret, a test és lélek egysége, harmóniája. A test  keménysége és a szív-lélek nyitottsága, a tisztelet feltétel nélküli szeretetben való megnyilvánulása – azoknak ad erőt és hitet, akik egy emberibb és egészségebb világban akarnak élni, és azért dolgoznak, hogy ez létrejöjjön.

A szervezet ars poeticája megegyezik a HEGYEM célkitűzésével, így vélhetően minden eddiginél színvonalasabb, „mélyebb” és hasznosabb pár napot tölthetnek majd együtt a gyerekek.

Azt már most tudni lehet, hogy a tábor új formában szerveződik, hiszen eddig főleg rászorultság alapján kaptak meghívást a lurkók, az idén azonban a szervezők azokat díjazzák a táborral, akik kiváló iskolai teljesítményt, vagy éppen szorgalmas sportolói munkát tudnak felmutatni.

A táborban az edzések, meditációk, tematikus szemináriumok mellett a kikapcsolódást szolgáló programpontok is kiemelt helyet kapnak; olyan közösségi élményre lehet számítani, amiből bőven lehet táplálkozni a következő időszakban.

A tábor helyszíne és pontos időpontja, valamint a programok és a meghívott mesterek listája egyelőre még meglepetés, de az biztos, hogy a régi, ismerős arcok mellett új mesterek is bekapcsolódnak majd a munkába,

Mi már nagyon várjuk! 🙂