HEGYEM a webszínpadon – Töltse le az együtt töltött perceket!

Tisztelettel jelentjük, hogy a tavasznál csak egy dolognak örülünk jobban mostanában: a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom sorra hódítja meg a hazai médiumokat. Se szeri, se száma a különböző újságcikkeknek, interjúknak és riportoknak, és se szeri, se száma azoknak a videóknak, filmeknek, amelyek felkerülnek a „Nagy Web” nagy lapjaira. Kérünk mindenkit, keresse és szeresse a felvételeket, és lehetőségeihez mérten küldje el a linkeket ismerőseinek, barátainak, mindenkinek, akikről tudja, hogy a jobbító és a segítő szándékok vezérlik útjaikon.

Példátlanul hosszú a sor, amelybe a különböző sajtómegjelenések egymás után követik egymást. Szerepeltünk Magyarország egyik vezető bulvárlapjában, szerepeltünk napilapokban, szerepeltünk rádiókban, szerepeltünk havi magazinokban, szerepeltünk köz- és kereskledelmi médiumokban egyaránt…

Nem csoda, hogy komoly koordinációs problémákat jelent szervezetünk életében, hogy az összes médiabeli felkérésnek eleget tudjunk tenni. Érdeklődő levelek, telefonok, megkeresesések igazolják: a HEGYEM “sajtóhadjárata” egy sor olyan területet érint, amelynek tudósítói minél eddiginél nagyobb érdeklődéssel viseltetnek irántunk.
Így meghívások és televíziós adásokba szóló invitálások között dolgozik a HEGYEM vezetősége, és kiváltképp két nagykövetünk, akiknek szinte minden héten lehetőségük nyílik elmondani: kik vagyunk, miért jöttünk létre, és mit szeretnénk…

Talán a legtöbbet Pártos Csilla viszi a hírünket – kiváló kommunikációs képességei, “anyai habitusának” köszönhetően kedvelt riportalanya lett azoknak, akik a HEGYEM munkjával foglalkoznak.
Erdei Zsolti akárhol is jár, mindig büszkén meséli a legutóbbi napok történéseit, mindig büszkén hirdeti: a HEGYEM a harcművészek segítségével megannyi segítséget tud nyújtani az apró, rászoruló gyermekeknek.

Arra pedig mi vagyunk büszkék, hogy a www.youtube.com egymás után dobja ki a videókat a HEGYEM kifejezésre…
És ami a legszebb: hiába a komoly pályafutás, hiába a kommunikációs képességek gyönyörű megnyilvánulásai, a legszebb jelenetek mégis csak azok, amikor gyermekeinket látjuk viszont a képernyőn…
Azt gondoljuk, hogy ezzel a szerkesztők is tisztában vannak, ezért ragaszkodnak ahhoz, hogy kilépve a stúdiók által megszabott keretek közül, személyes, a helyszíneken győzödjenek meg arról: mit is jelent HEGYEM-gyereknek lenni?
Ezért voltak edzéseinken, ezért voltak ott nagy számban a HEGYEM-gálán, ezért követik nyomon azt az eseménynaptárat, amelyet a HEGYEM együtt ír gyerekeivel…

Itt ezen kendőzetlenül is büszke cikk végén pedig arra kérjük Önöket, írják velünk ezt a naptárat! Küldjék tovább a linkeket, forwaldolják hírleveleinket, nézzék, keressék a bemutatók, edzések videóit, hallgassák és szeressék az interjúkat.
Ez is küzdelem, de ez is a gyerekekért van.
Nekünk ez számít.