Harcosaink megmutatták!

Számos arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek harcosaink a III. Kazincbarcika Open Cup nemzetközi shotokan karate bajnokságon. Sőt a 15 egyesület 150 karatékáját felvonultató versenyt a Lázi József mesterünk által vezényelt HEGYEM-bemutató nyitotta meg.

A SKS-SKDUN HUNGARY szervezésében tartott verseny – két román csapatnak köszönhetően – ebben az évben már nemzetközi volt.

A 15 egyesület 150 karatékája délelőttől estig tartó küzdemsorozatot abszolvált – Lázi József főszervező, a HEGYEM egyik legaktívabb mestere a versenyre elhozta kiemelkedően teljesítő karatékáinkat is Kurityánból, Szirmabesenyőről, Felsőnyárádról és Bódvalenkéről.

Karatékáink tökéletesen képviselték mozgalmunkat: rengeteg érmet szereztek a formagyakorlatokban és a küzdelmi számokban egyaránt.

EREDMÉNYLISTA:

Andrejcsik Krisztián (kumite: 1.; felnőtt kata: 3.)
Gönczi Gergely ( kumite: 2.; csapat kata: 3.)
Andó Bálint (kumite: 3. )
Ganyi Dániel Béla (kumite: 3.; csapat kata: 3.)
Káló Viktor (kumite: 2.)
Rusznyák Zsolt (kata: 1.; kumite: 3.)
Lakatos Norbert (kumite: 3.; csapat kumite: 3.)
Tógyer Gergő (kumite 3.; csapat kumite: 1.)
Ciczlavitz Réka (csapat kumite: 1.; kumite felnőtt: 1.)
Kreszlik Mirtill (csapat kata: 1; kata: 1.)
Maticsek Ferenc (kata: 2.; kumite 2.)
Bodolai Gréta (kata: 2.)


Díszvendégként, a HEGYEM meghívására az eseményen megjelent Soshi Koshiro Tanaka, a Hiku Ryu japán alapító nagymestere is. Sensei Tanaka őszinte csodálattal és lelkesedéssel figyelte a versenyt; többször ellátta jótanácsokkal a karatékáinkat, és végül több esetben ő adta át gyermekeinknek az érmeket.