Halló?! Itt a HEGYEM! – Halló, vonalban az Invitel!

Négyéves támogatói megállapodást kötött a hátrányos helyzetű magyar gyermekek megsegítésére az Invitel Zrt. és a HEGYEM. A szerződés létrejöttét a cég karácsonyi ünnepségén jelentették be, és ezzel párhuzamosan elindult egy Facebook-akció is, ahol “jótékonyforintosítható” minden egyes klikkelés…

A támogatói megállapodás értelmében az Invitel nemcsak pénzzel támogatja a szervezetet, hanem segít abban is, hogy a HEGYEM-nek minél több pártolója legyen, valamint a távközlési cég részt vesz a mozgalom publicitásának növelésében is.

126_0

Az Invitel és a HEGYEM együttműködése már az idén elindult: közösen vettünk részt az Angyalok Erdejében, valamint a Invitel Facebook-oldalán bárki támogathatja mozgalmunkat.
– Azért döntöttünk a HEGYEM támogatása mellett, mert ők nem egyszeri segítségnyújtásban gondolkodnak, hanem hosszabb távon, a sportok nevelő hatását használva segítenek megtalálni a hátrányos helyzetű gyermekeknek a helyes utat a felnőtté váláshoz – mondta Jagicza Ágnes, az Invitel HR vezérigazgató-helyettese, miután a cég karácsonyi ünnepségén felvázolta az együttműködés okait és céljait.
– Nagyon lényeges, hogy a HEGYEM nemcsak “ingyen” ad valamit. Az üzenetük többről szól: segítünk neked, de neked is van feladatod, sportolj, tanulj, járj edzésre, adj rendszert az életednek! Ezt a szemléletet szeretné támogatni az Invitel a HEGYEM-en keresztül, mert szerintünk a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának többek között erről is kell szólnia a XXI. században – tette hozzá Jagicza Ágnes.

127_0

Mozgalmunk nevében Dr. Gubacsi Attila ügyvezető köszönte meg a támogatást, de plasztikusan mégiscsak HEGYEM-gyermeink éreztették a céggel: mit is jelent, hogy segítenek… Az ELTE Gömbaulájában ugyanis sárkánytánccal érkező kung-fusok és apró kyokushin karatékák bemutatói bizonyították be: a megállapodás sokakat és sokat segít.

Az ünnepség első része:

Shaolin kung-fu bemutató:

Kyokushin karate bemutató:

128_0Ahogy már korábban beszámoltunk róla: az Invitel és a HEGYEM közös karácsonyfát állított fel az Angyalok Erdejében.
Az 500 feldíszített fenyőfa alkotta erdő a Felvonulási téren található; a fákat 500 Magyarországon működő vállalkozás vásárolhatta meg és díszíthette fel azzal a feltétellel, hogy pártfogásába vesz egy-egy nemes célt.

A helyszínen bárki felajánlhat pénzbeni támogatást, vagy szavazhat sms-ben a számára legkedvesebb „ügy/ügyek” kapcsán. A legtöbb sms-t elnyerő kezdeményezés 5 millió forintos külön támogatásban részesül.

Örömmel és büszkén adunk hírt arról, hogy az Angyalok Erdejében felállított karácsonyfa virtuális mása megtalálható az Invitel új Facebook-oldalán is. Itt bárki elhelyezhet egy-egy virtuális díszt a fenyőn, majd egyetlen kattintással hozzájárulhat a HEGYEM-gyermekeknek gyűjtött támogatás összegének növeléséhez.
További információ az Invitel hivatalos Facebook rajongói oldalán érhető el.

A HEGYEM a gyerekek és a szervezet nevében itt is szeretne köszönetet mondani a cég támogatásáért. Reméljük, ahogy egymás után, évről évre díszítjük majd fel a fákat, úgy látja mindenki: a megállapodásban rögzített célok az egészséges gyerekek mosolyában hirdetik leginkább tenniakarásunkat.