Hahó, Salgóbánya! A HEGYEM újra tábort ver hegyeiden!

Ahogy tavaly, úgy idén is a nyári edzőtábor lesz a HEGYEM egész éves programsorozatának csúcspontja. A helyszín ugyanaz, mint tavaly: a mesés környezetben lévő Medves Hotel Salgóbányán. Apró ízelítő következik.

A nonprofit szervezet az idén még változatosabb és elragadóbb tábori programmal várja a nélkülöző gyerekekek a már megismert és megszeretett helyszínen, Salgóbánya – Medvesen.

(Fotóink a tavalyi tábor pillanatait örökítik meg. Emlékezzünk együtt!)

“Fogadd olyan szeretettel és tisztelettel ezt a meghívót, ahogyan mi azt köszönetként és elismerésként átnyújtjuk neked. Invitálásunk a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom második táborába szólít, ahol több száz gyermekünkkel együtt ünnepeljük egyre népesebb közösségünk összetartását és fejlődését” – fogalmazott Gubacsi Attila és Zsuga János alapító a tábor díszvendégeinek kiküldött levélben.

A programok között rendszeres erőléti és technikai tréningek, sporversenyek, vetékedők, kirándulások, vízi csaták, szórakoztató programok is szerepelnek, de minden bizonnyal Madár bokszedzése lesz a leginkább várt pillanata a négynapos rendezvénynek.

“Igyekeztük úgy összeálíltani az idei programot, hogy egyaránt szerepeljenek benne erőteljes harcművészeti tréningek, az egészséges életmódot népszerűsítő, arról szóló előadások, de a játékosság fontosságát hangsúlyozó betétek is” – mesélt a részletekről Boros Mónika főmunkatárs.

A táborban a tavalyinál több harcművész kapott meghívást, és ezzel bővül az a stílusrepertoár is, amelynek elemeivel a gyerekek megismerkedhetnek.

A HEGYEM szándéka egyértelmű: mindenből szeretnénk felhasználni mindent, amely a helyes életmódra nevel, arra okít, és annak fontosságát erősíti gyermekeinkben.

Felsőnyárád, Kurityán, Bódvalenke, Füzesabony, Besenyőtelek, Erdőtelek, Eger, Ludas, Orosháza, Szeged, Orgovány, Karancslapujtő, Bátonyterenye, Budapest, készüljetek, mert a HEGYEM gyerekek fáradtan, de boldog hírekkel térnek majd haza!

Legelébb azzal: ha küzdesz másokért, érted is fog valaki…