Gyógypedagógiás gyerekeket tanítottak mestereink

Nagyszerű és megindítóan szép edzést tartottak a HEGYEM mesterei a budapesti Benedek Elek EGYMI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskolában. A gyógypedagógiás gyerekek hol ámulva, hol vagányan, de minden esetben tisztelettel és szűnni nem akaró tudásvággyal figyelték a mozdulatokat.

„Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek sokáig emlegetni fogják még ezt az edzést. Visszavárunk titeket. Köszönet és tisztelet.” – idézzük Sensei Halász Attilát, aki így kommentálta a suliban lezajlott rendhagyó edzést.

A mester meghívására Szendi Norbert (2. DAN), Tiszaszentimrei Réti István (6. DAN) és Gubacsi Attila (3. DAN) tanítók látogattak el a speciális iskolába, hogy a kyokushin karate elemeit felvonultatva vezessék be a nebulókat a harművészet rejtelmeibe.

A gyerekek lelkesedéssel és örömmel fogadták a vendégeket, akik mindent megtettek azért, hogy a kölkök jól érezzék magukat. A küldetés sikerült: a srácok és lányok mosolyogva vették a próbatételeket, és váltak lelkes szereplői a HEGYEM tanítási metodikájának.

De beszéljenek a képek Tóth János FaceBook-oldaláról, az “ÖRÖMGYAKORLÁS” című albumból: