Gyerekolimpián jártunk, biosütit ettünk

Budapest tetején, a II. kerületi Rózsadomb Center előtti szabadtéren gyerekolimpiát szervezett Pártos Csilla, a HEGYEM nagykövete. A humoros sportversenyeket – az egészséges életmód jegyében – olyan programok kísérték, amelyek hasznos információkat közvetítettek a gyermekeknek és a szülőknek is.

Neves díszvendégek társaságában rendezték meg június második hétvégéjén az I. Rózsadombi Gyerekolimpiát.

A rendezvény ötletgazdájának, Pártos Csillának az volt a szándéka, hogy az olimpia és az egészséges életmód jegyében hívja össze a sportolni vágyó gyerekeket, köztük a HEGYEM lurkóit is.

A humoros, játékos versenyek nagy sikert arattak, mint ahogyan a díszvendégek is: Pécsi Ildikó, Kossuth-díjas színművésznő, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó, Erdei Zsolt, profi bokszvilágbajnok, valamint Csisztu Zsuzsa, egykori olimpikon, műsorvezető.

A versenyeket színes programok kísérték.

Ezek részeként a HEGYEM harcművészeti bemutatót tartott; Sifu Serflek József kung-fu csapattagjai, valamint Sensei Fodor Andrea Fujimoto Dojónának harcművészei léptek el.

Ezen kívül ízelítőt kaptunk a Chili Jóga kulisszatitkaiból, de gazdag egészségsátor és a helyes életmód szakértői is egész nap szeretettel várták a vendégeket.

A győztesek egészséges finomságokat kaptak jutalmul, ugyanakkor senki sem távozott üres kézzel, mivel minden részt vevő ajándékot kapott.

Mint a nagyok, amikor dobogóra szólítják őket az olimpiai eredményhirdetéseken…

A HEGYEM ezen a lapon is szeretné megköszönni
az egész hétvégés aktív szerepvállalást
Sensei Fodor Andreának és Sifu Serflek Józsefnek!