Fuss és küzdj másokért! A HEGYEM-ért is szól a kőkemény akadályverseny

Fighters Run – Május 17., Budapest-Csillebérc

Palánk- és épületmászás, rámpák, mocsaras árkok, vizes medence, szögesdrót pálya, kúszócső, kötélháló, futás hegyen-völgyön… – ez a Fighters Run. Hazánk első számú akadályokkal nehezített futóversenye május 17-én, a Csillebérci Szabadidő Központban Budapestet is meghódítja. Naná, hogy ott leszünk; naná, hogy több tucat HEGYEM-gyermek bizonyítja be újra rátermettségét és akaraterejét. Sőt a rendezvényen indulók jelentősen támogathatják a gyermekeinket is.

Több mint tizennégy természeti és épített akadállyal, 7, illetve 14 km-es egyéni és csapatverseny, céges futam, valamint külön gyerek és junior pálya várja a kalandsportok kedvelőit május 17-én a Fighters Run-on.

„Most először jön ilyen verseny Budapestre, így természetesen fokozottak a várakozások. Különösen hogy a hasonló versenyek között a Fighters Run ne csak helyszínben, de nevezési díjban is a legelérhetőbb a széles versenyzőközönség számára” – nyilatkozták a szervezők, akik a nézők; kísérő családtagok; érdeklődők szórakoztatására is kiemelt hangsúlyt fektetnek a csillebérci helyszínen.

A versenyzők a Csillebérci Szabadidő Központból indulnak, bekanyarodnak a Budakeszi Erdőbe, majd egy paintball- és bmx-pályát is útba ejtenek, hogy aztán néhány ütős akadályt meghódítva keresztülvágjanak a Challengeland Kalandparkon.

A legifjabb generáció is tesztelheti a rönkvár mászást, a Normapark hozzájárulásával új szemszögből ismerkedhetnek meg a harcos indulók a bringás rámpákkal – csak úgy, mint az óriás kőmedencével – természetesen vízzel feltöltve.

Az esemény nemcsak az amatőr- és profi sportolóknak, de jó néhány ismertségnek is vonzó program.
A kihívást vállalók között ott lesz többek között Pindroch Csaba, Müller Attila, Kótai Mihály. Az indulók mintegy egyharmada azonban nő, így senki sem mondhatja, hogy ez csak az erősebbik nem terepe…

Sőt! A versenyen az Invitel Távközlési Zrt. segítségével a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom külön csapatot indít.
Nem véletlenül, hiszen a Fighters Run-t szervező Félix Promotion és a HEGYEM kapcsolata Madár búcsúmeccse óta különösen szorosnak mondható.
Ennek köszönhető a Félix Promotion azon gáláns felajánlása is, miszerint harminc HEGYEM gyermek térítésmentesen indulhat el a megmérettetésen.
Húsz gyermekünk vállalta, hogy Bedák Zsolt bokszolóval és alapítónkkal, Gubacsi Attilával teljesíti a 7 km-es távot, míg tíz apróbb gyermekünk az 1 km-es mini pályát készül meghódítani.
„Eredetileg nem gondoltunk ekkora létszámmal indulni, de akkora lelkesedés övezte az ötletet, hogy egy osztályravaló gyermekkel érkezünk Budapestre. Fighters Run-os egyenpólóban, harcra festve, lelkesen, HAJRÁ HEGYEM! csapatkiáltásokkal vágunk neki a versenynek!” – fűzte hozzá Monca, a szervezet diplomatája és munkatársa.

Fighters Run azt a célt is szolgálja, hogy “közös gyűjtést” rendezzünk a gyerekeknek.
Ezért a szervezők felkérnek minden indulót, hogy hozzák magukkal a jó állapotú, általuk már nem használt sportruházataikat, amelyeket a rászoruló gyerekeknek ajándékozhatnak.

A HEGYEM ezúton is mindenkit arra biztat, hogy vegyen részt az eseményen, és támogassa patronáltjainkat!

Köszönjük előre is, ahogyan a Felix Promotion-nak is az önzetlen támogatást!