Forog a film, pörög a visszaszámláló

Professzionális filmkészítők lepték el Pártos Csilla Nagykövetünk jógatermét, hogy a HEGYEM új, ezúttal a véradás fontosságát hangsúlyozó kampányához készülő spot jeleneteit felvegyék. A filmben mindenki szerepel, aki az életünkben különös fontossággal bír; Pártos Csilla és Erdei Zsolt mellett a HEGYEM alapítói is elmondták üzeneteiket.

Hogy ezeket mikor láthatjuk?

Egyelőre nem tisztázott, de a visszaszámlálás már elindult.

A társadalmi céllal készült reklámfilm sugárzásáról még most is folynak a tárgyalások, ugyanakkor egy sor olyan kiegészítő rendezvényt is szervezünk, amelyek szorosan kapcsolódnak a televíziós kampányhoz, annak menetrendjéhez.

Zsuga János alapító, Erdei Zsolt, Pártos Csilla Nagykövetek, Gubacsi Attila alapító

Ami azonban biztos: a reflektorok, derítők, kamerák, segítők és fényképezőgépek kereszttüzében a HEGYEM nagykövetei és alapítói példásan vizsgáztak.

Rutinosan mondták el az üzeneteket, és a vágóképekhez szükséges mozdulatokat is úgy hajtották végre, ahogyan azt a film készítői elvárták.

A filmben egymás után megszólalók azt mesélik majd el, hogy miért fontos, hogy vért adjunk. A tömör, világos és lényegretörő mondatok mögött mindig ugyanaz a tételmondat bontakozik ki: “ez egy vérre menő küzdelem”, amit mindenkinek, egészségesnek és betegnek egyaránt meg kell vívnia.

Támogatóink körének bővülésével, a szegénység, a magyar társadalom alapvető problémáinak egyre alaposabb megismerésével újabb és újabb krízisterületek kerültek a látókörünkbe, és ezen tapasztalatok okán döntött a HEGYEM menedzsmentje úgy, hogy az eddigi célok mellett újakat tűz ki a tevékenységi lista elejére.

Ennek első és legfontosabb darabja az a mondat, miszerint a HEGYEM mindent megtesz azért, hogy egyre többen csatlakozzanak a véradás fontosságára felhívó kampányához.

A hazai vérellátás megfelelő, ugyanakkor a véradási hajlandóság megőrzése és folyamatos növelése minden társadalom alapvető érdeke.

A HEGYEM ezért az ország összes harcművészét véradásra buzdítja majd, ugyanakkor a társadalom szélesebb rétegeit is meg akarja szólítani üzeneteivel.

Reméljük, sikerrel járunk.