Fényes medálokkal ismerik el gyermekeink tudását

Sikeres hónapok után az év végén újabb hat HEGYEM gyermek csatlakozott a Kyokushin Rengokai égisze alatt dolgozó szegedi Ichiro Dojo legénységéhez. A Sensei Kardos Imre (4. DAN) vezette klubban már tizennyolc karatékánk dolgozik, hogy minél hatékonyabban sajátítsák el a kyo fortélyait. Nem is akárhogyan…, egy dél-alföldi versenyen két dobogós helyezést is begyűjtöttek fiatal harcosaink.

Ezüst és bronz
Szegeden zajlik az élet, tudósítónk a hétvégén örömmel jelentette: a hagyományosan az év elején megrendezett regionális, makói gyermekviadalon remekül szerepeltek az Ichiro Dojo HEGYEM gyermekei.
A versenyen Ruszkai Renáta ezüstérmet (fotónkon), Mezei Virág pedig bronzérmet szerzett.
De még ez sem elég: a két fiatal karatéka küzdelemben és formagyakorlatban is begyűjtötte az elismeréseket.

A kitartás eredményt hoz
Ezen túlmenően, a gyermekek rendkívüli ütemben és példaértékűen fejlődnek: a dojóban most már zömmel narancssárga övekben találhatjuk meg Mozgalmunk gyerekhadát.
– Íme a bizonyíték, hogy lelkesedéssel, kitartó munkával és elkötelezettséggel bármire képes az ember. Ezek a gyerekek tavaly olyan intenzitással kezdték meg a munkát, hogy borítékolhatóak voltak azok a sikerek, amelyekkel büszkévé teszik a HEGYEM munkatársait – fogalmazott Annusné Monca, a régió vezető koordinátora.

Balerina vs. metállady
Sensei Kardos Imre Szeged egyik imponáló szakközépiskolai tornatermében tanítja a gyermekeinket; az Ichiro Dojóban heti két alkalommal másfél órát tartanak az edzések.

Örömmel írjuk, hogy a csapatnak egyébként már egy újdonsült bajnokjelöltje is akad: az ötéves (!!!) Enikő egy balerina kecsességével és egy rockrajongó elszántságával kezdte meg tanulmányait.
Ha hinni lehet a híreknek, a kislányt elbűvölték a mozgásforma sajátosságai, és istenadotta képességeit hamarosan már az eredményes szereplések is igazolni fogják.