Erdei Zsolt Kecskeméten lép szorítóba, és mi is ott leszünk!!!

Azt már jóideje tudjuk, hogy hét év után újra magyar ringben bokszol Erdei Zsolt a WBO-nál félnehézsúlyban, a WBC-nél cirkálósúlyban világbajnok magyar bokszoló, a HEGYEM nagykövete. Ami viszont új hír: a kecskeméti gálán mi is ott leszünk, de ennél többet nem árulhatunk el. Pedig szeretnénk :).

Ahogyan a sajtó beszámolt róla: a 39 éves „Madár” Rácz Félix menedzserrel abban állapodott meg, hogy március 8-án lép kötelek közé egy WBO Europe félnehézsúlyú bajnoki övéért zajló mérkőzésen. Madár az amerikai kaland kvázi sikertelensége döntött úgy, hogy a Ferobox Event színeiben folytatja ökölvívó pályafutását, és megmutatja magát a magyar közönségnek.

„Nem akartam úgy befejezni a pályafutásomat, hogy még legalább egyszer nem mutatom meg magam a magyar közönségnek – mondta Erdei Zsolt a sajtótájékoztatón. – Győzni szeretnék, meghálálni azt a szeretetet a magyar közönségnek, amivel pályafutásomat eddig követte.”

Az M&S Informatikai Zrt. további támogatását is élvező Erdei Zsolt egy sikeres meccs után azt sem zárja ki, hogy tovább folytatja pályafutását.
Ennek mi nagyon örülnénk, de egyelőre csak a „nőnapi” összecsapásra koncentrálunk…

Természetesen a HEGYEM kicsiny csapata képviselteti magát a rendezvényen, de a mikéntről és a hogyanról egyelőre még nem mesélhetünk.

Az azonban már most biztos, hogy különös meglepetéssel rukkolunk majd ki, amely minden bizonnyal sokak tetszését elnyeri.
A legfontosabb: Zsolt és a HEGYEM eddig is közösen küzdött, és ez nem lesz másként a milliók által várt mérkőzésen sem…