Elindult a HEGYEM Nagy Karácsonyi Csomagtúrája

A karácsony már itt topog az ajtóban, ezért a HEGYEM szervezett, vásárolt, bepakolt, és elindult hagyományos csomagosztó túrájára. Szerettünk volna valamennyi kis lurkónak olyan ajándékokat átnyújtani, amikre leginkább a vacsorasztalon csodálkozhatnak majd rá. A HEGYEM karácsonyi csomag- és ajándéktúráján több lelkes támogató is velünk tartott.

Faluból, városból, éhező és problémákkal küszködő gyermekből sok van, de abból a szeretetből is, amivel a HEGYEM és barátai az ajándékokat összeválogatták.

Természtesen az idén is az volt a célunk, hogy minél több és minél egészségesebb élelmiszer kerüljön a sokat nélkülöző gyermekeink asztalára, és nekik is legyen mit bontogatniuk a feldíszített fenyőfák alatt.

A karácsonyi készülődést már december elején elkezdtük.
Első utunk Nógrádba vezetett egy új támogató kíséretében.
A KOCKÁS rudi gyártója ugyanis meghallva felkérésünket, mellénk állt.
Ennek első és legfontosabb jele, hogy novembertől havonta 500 darab KOCKÁS rudit biztosítanak gyermekeinknek, és természetesen egyéb élelmiszervásárlásokat is támogatnak.

Az első adag rudikat és karácsonyi csomagokat házról házra, családról családra járva vittük el a nógrádi gyerekeknek. Az ajándékokért nagyon hálásak voltak, és annak bizonyítékaként, hogy nem érdemtelenül kapják, egymás után sorolták a példás eredményeiket. Iskolai és harcművészeti beszámolókat kaptunk – a szorgalmas gyermekeink nemcsak az edzőteremben, hanem az iskolában is jól teljesítenek.
A titok egyszerű: a dojóinkban a kitartó munkára neveljük őket, amit “magukkal visznek” a sulikba is…

A váci Hinomoto Harcművészeti SE és Shihan Szénási Zsolt (8. DAN) csapata szintén csatlakozott az ajándékosztáshoz. Egerben, Ostoroson, Andornaktályán, Ludason, Füzesabonyban, Poroszlón és Besenyőtelken adhattuk át az általuk készített csomagokat.
A kicsik és nagyok mérhetetlen örömmel és izgatott kíváncsisággal nyitogatták a szépen csomagolt dobozokat.
Aki ott volt, az könnyel a szemében jött el…


Ezúton is szeretnénk megköszönni a mestereknek, a tanítványaiknak és természetesen azok szüleinek, hogy gondoltak azokra a gyerekekre, akiknek a karácsonyfa alatt nélkülük semmi sem lett volna…