Egy ország izgul Madárért

Erdei Zsolt szombaton WBO Európa-bajnoki címmeccset vív Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban. Madár jó formában van, amit a csütörtöki sajtónyilvános edzés is bizonyít: Fritz Sdunekkel az Allee Bevásárlóközpont Gilda Max fitness „Allee termében” mutatta meg tudományát. Péntek este már mérlegelés, és másnap pedig lehet izgulni… A HEGYEM természetesen ott lesz a gálán, és egy sor meglepetéssel készül.

Erdei Zsolt és Bedák Zsolt a WBO égisze alatt vív Európa-bajnoki címmeccset a Ferobox Event kecskeméti ökölvívó gáláján. A WBO elnöke, Fransisco Paco Valcarcel a helyszínen tekinti meg a meccseket.
„Hatalmas veszteség lesz a profi boksz számára, ha Madár visszavonul. Zsolt egy igazi harcos, nagy ürességet fog hagyni maga után. Egyedülálló, amit ő véghez vitt a profik világában, nagy értéke sportágunknak. Viszont nincs értelme arról beszélni, hogy mi lesz, ha mégsem vonul vissza, mert szerintem egyértelmű, hogy vissza fog. Tudjuk, hogy elő is készítette már az úgymond civil életét, melyet annak szentel, hogy gyerekeket tanítson” – beszélt Paco Zsolttról.


A sajtónyilvános edzés fotói a FaceBook-ról:
Fotók: Őszi Szilvia


A 39 éves „Madár” jelen pillanatban a Ferobox Event színeiben lép a kötelek közé – az elmúlt hetekben Zsolt edzéseit Fritz Sdunek irányította.
Hosszú és komoly felkészülés után jutottak el a sajtónyilvános edzésre, ahol Zsolt remekül mozgott.
Ahogyan lapunknak elmondta: rengeteg támogatást kap a szurkolóktól – a meccsen nyújtott teljesítményével szeretné meghálálni az a szeretetet, amit az országtól kap.

Az M&S Informatikai Zrt. támogatását is élvező Erdei Zsolt mérkőzésére természetesen a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom is meghívást kapott.
A HEGYEM kicsiny csapata különös meglepetésekkel rukkol majd elő a helyszínen, amelyek minden bizonnyal sokak tetszését elnyerik.

A március 8-i kecskeméti profi ökölvívó gálát az M1 este fél 10-től élőben közvetíti.
A helyszínen 18 órától kezdődnek az „ültető” mérkőzések.

A részletes program:

Előmérkőzések:
1. Mészáros Tibor vs Laki Róbert
2. Daniel McShane vs Kassai Ignác
3. Dankó Tamás vs Baranyi Richárd
4. Bogdan Mitic vs Kelemen Balázs
5. Patryk Litkiewicz vs Nagy Lajos Márk
6. Ivica Bacuin vs Juan Carlos Gomez

Élő közvetítés:
7. George Gachechiladze vs Bedák Zsolt
8. Georgi Ungiadze vs Kovács Attila
9. Shalva Jomardashvili vs Erdei Zsolt