Boldog karácsonyt! Fót, Csilla és Zsolt üzenete mindenkihez szól…

Jótékonysági ünnepségre gyűltek össze a fóti gyermekközpont kis lakóiért tenniakaró szervezetek a helyi katolikus templomban. Természetesen mi is ott voltunk: ajándékokkal és két nagykövetünkkel érkeztünk, akik Fótról az egész ország gyermekseregéhez is szóltak videóüzeneteikben.

A Fóti Gyermekközpont lakói közül nyolcvan rászoruló gyermek meghitt ünnepség keretén belül kapott különleges karácsonyi ajándékot a helyi katolikus templomban december 20-án.

129_0

A Szívvel Közösen Gyermekeinkért Alapítvány, az Őrangyal Európai Alapítvány, a Mentőöv Gyermekeinkért 2002 Alapítvány, valamint a Rendészeti Kiképzők Szövetsége együttesen szervezte meg azt a jótékonysági műsort, amelynek a bevételét a gyermekek kapták.
A szívhez szóló előadások mellett rengeteg ajándék is érkezett a fóti nagytemplom impozáns csarnokába.

130_0

A jó ügyért tenniakaró non-profit szervezetek között természetesen a HEGYEM is gondolt a hátrányos helyzetű gyermekekre, és rengeteg ajándékcsomaggal, valamint két “nagykövetével” érkezett a helyszínre.

131_0

Pártos Csilla és Erdei Zsolt, a HEGYEM nagyköveteikként újabb felemelő és szívet melengető pillanatokat élhetettek át, amikor a több tucat gyermek széles mosollyal és csillogó szemmel vette át tőlük a karácsonyi ajándékcsomagját.

Csilla üzenete:

A helyszínen lévő kis lurkókon kívül a HEGYEM gondolt a többi általa patronált gyermekre is, így a karácsonyi jótékonysági akció folytatódik…

Zsolt üzenete: