10 éves a HEGYEM Mozgalom

Boldog 10. szülinapot HEGYEM  Mozgalom

Boldog 10. szülinapot HEGYEM 🎂 10 ÉVES A Hegyem Mozgalom  A Harcművészek az Egészséges Gyermekekért Mozgalom (HEGYEM) 2010 elején azért alakult, hogy a harcművészetek test- és lélekerősítő eszközeivel segítsen a hátrányos helyzetű gyerekeknek. Mára a HEGYEM Mozgalom, 10 év eltelte után nemzetközivé vált, ATEMI Martial Arts Budo Academy néven – többek között – Nepálban, Indonéziában, Németországban, Dél-Afrikában, Indiában, Egyesült Államokban/USA, Japánban, Portugáliában is van ATEMI Budo Akadémia mentorált harcművészeti közösség.
A gyerekek jelentős része ugyanis nem jut hozzá olyan mentori segítséghez, oktatásmódszertanhoz amely elégséges lenne a fizikai gyarapodáson túli mentális fejlődéshez.
A szellemi fejlődésük, az oly népszerű “tudatosodás” nem mindig a megfelelő mederben vagy ütemben zajlik. Az egészséges életmód, a helyes életvezetés és “jó emberré válás” folyamatai döcögősek vagy hiányoznak a gyerekek életéből. Alapvető szociális, mentális problémáik miatt nem tudnak a társadalomban megfelelően szocializálódni, boldog, egészséges életet élni, jövőről álmodni.
A támogatás és segítség több szinten zajlik. Lehet állandó oktatási vagy alkalmi, a sportolást vagy éppen a szellemi fejlődést elősegítő momentum is. Edzés lehetősége, mesteri, mentori háttér, edzőtábori részvétel.
A HEGYEM – ATEMI BUDO ACADEMY mindig azt tartja szem előtt, hogy melyik lurkónak mire van szüksége, és a gyermekek életében – a harcművészetek értékeinek fundamentumán – milyen háttér és segítség hozhatná a felzárkóztatást, integrációt, az esélyegyenlőség lehetőségét.
Küzdj Másokért – Küzdj Önmagadért! Isten éltessen Hegyem Mozgalom – ATEMI BUDO ACADEMY 2010-2020. 🎂