Az Invitel átadta TÍZMILLIÓ forintos támogatását a HEGYEM-nek

Az Invitel Facebook oldalán 2011. december 1-je és 24-e között volt elérhető az a digitális Adventi naptár, amelyen keresztül virtuális forintokat gyűjthettek az adományozók a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom számára. Az összefogásban részt vettek a HEGYEM elhivatott támogatói is, többek között Pártos Csilla színművész és Erdei Zsolt profi boksz világbajnok is. A támogatást január 26-án adta kapta meg a Mozgalom.

Az Invitel és a HEGYEM (Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom) közös Adventi gyűjtést indított a nélkülöző gyerekek megsegítésére. A két szervezet hosszú távú együttműködése keretében, a 2010-es sikeres gyűjtés után a tavaly év végén – december 1-je és 24-e között – ismét a virtuális világban segíthettek a Mozgalomnak a támogatók. A kampányban 8.209.233 virtuális forint gyűlt össze, melyet az Invitel váltott át valós támogatássá és kiegészítette azt: összesen 10 millió forintot adományozott a HEGYEM számára.

„A Facebook nemcsak szórakozáshoz, kapcsolattartáshoz, hanem komolyabb dolgokhoz is megfelelő keretet ad. Az Invitel Facebook oldalának tagjai a tavalyi év végén ismét rendkívül aktívak voltak és több mint 8 millió forintot gyűjtöttek össze a rászoruló gyerekek részére” – mondta el a kampány kapcsán Sarkadi Katalin, az Invitel kommunikációs vezetője. „Az Invitel a virtuális forintokat valódi pénzzé váltotta és kiegészítette azt, így összesen 10 millió forint adománnyal tudjuk segíteni a HEGYEM Mozgalom munkáját. Köszönjük mindenkinek, aki mellénk állt és támogatta a kezdeményezést” – tette hozzá.

„Az Invitel adománygyűjtő akciójának köszönhetően a tavalyi év legszebb hónapját éltük meg decemberben. Szemünk előtt zajlott minden: láttuk, ahogy a Facebook-on egy sprinter sebességével terjednek a rólunk szóló videók és cikkek, az eredmény pedig minden várakozásunkat felülmúlta. Azt gondolom, hogy az összegyűjtött több mint nyolcmillió forint óriási elismerés az adományozók segítőkészségének és mindazoknak, akik a civil szervezetünk munkájában részt vesznek. Mindenki előtt meghajlunk és mindenkinek köszönjük a támogatást! Azt kérjük, hogy küzdjenek velünk a szegénység ellen az idén is” – reagált az akció sikerességére Dr. Gubacsi Attila Ph.D., a HEGYEM társalapítója.

Az Invitel Facebook oldalán található Adventi naptárban minden egyes napnál egyetlen kattintásra fotók, filmek, cikkek jelentek meg, amelyek bemutatták, hogy miért és milyen céllal jött létre a HEGYEM Mozgalom, illetve kik azok a családok és gyerekek, akiket támogat. A naptár egyes ablakainak kinyitása után minden megosztás plusz forintokat és plusz ismertséget jelentett a HEGYEMNEK, ezáltal megfelelő minőségű és mennyiségű ennivalót a gyerekeknek.


Az Invitelről

Az Invitel Magyarország egyik vezető tele- és infokommunikációs szolgáltatója. A vállalati piacon 14 ezer elégedett üzleti ügyfelet, a lakossági és kisüzleti szegmensben pedig 750 ezer előfizetőt lát el széles körű, egyedi média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal, beleértve a digitális televízió-, internet-, és hangszolgáltatásokat. Nagykereskedelmi partnereinek száma meghaladja a 250-et. Telepontjaiban országszerte 27 helyszínen áll személyesen a lakossági ügyfelek rendelkezésére, az üzleti partnerek munkáját pedig felkészült ügyfélmenedzserek segítik folyamatos kapcsolattartással. A kifogástalan minőségű szolgáltatás és a maximális ügyfélelégedettség biztosítása érdekében az Invitel jelenleg közel 1100 munkatársat foglalkoztat, központi irodája Budaörsön található.

További információ: www.invitel.hu