Álomba ringató gyereknapi parádé Orosházán

Ahogyan tavaly, idén is jelentős gyerekcsapattal érkezett a HEGYEM Orosházára, hogy részt vegyen a helyi nőegylet által minden évben, a rászoruló családoknak megrendezett saját gyereknapi programján. Zseniális napunk volt.

Húsz HEGYEM-gyerek várakozott a szegedi vasútállomáson, hogy a mozdony elhúzza őket Orosházára…
A várakozás nem volt eseménytelen: gyermekeink útravalóul tízórait kaptak – mondanunk sem kell, hogy még a felszállás előtt komoly károk keletkeztek az apró csomagokban.

Orosházán busz érkezett a gyerekeinkért, akiknek a gyereknapi tetthely már ismerős volt, hiszen tavaly ugyanitt ünnepeltük a gyereknapot.
A program és a kínálat változatos és igazán gyereknapos volt: ugrálóvár, valamint játszóház gondoskodott a felesleges energiák levezetéséről, de ha valaki nem fáradt el eléggé, az sorversenyen is megmutathatta képességeit.
Büszkék vagyunk, hogy az ügyességi játékot a HEGYEM csapata nyerte; úgy tűnik nem hiábavaló a harcművészet gyakorlása, most már az egész délvidék láthatja :).
A bátrabbak rendőrségi és tűzoltóautókat is kipróbálhattak, sőt egy laza szirénázást is elengedhettek a légtérben a környék legnagyobb meglepetésére.

A kánikulában és a sok-sok mozgásban megfáradt srácok és lányok nem maradtak koszt nélkül sem: délben isteni bográcsgulyás pótolta a leadott kilókat, arról már nem is beszélve, hogy az édesszájúak tortaevő versenyre is benevezhettek. (Zárójelben írjuk: mindenki édesszájú, csak van, aki jobban :).

De még ezzel sem volt vége: a szervezők tombolával is kedveskedtek a gyerekeknek, és ha valaki épp semmit sem nyert, azzal sem volt gond, mert a rendezvény végére tartogatott csokidobáló versenyen mindenki elhappolhatta a saját nyereményét.

És a beszámoló végére már csak egy kérdésünk maradt: csoda-e hogy a hazaúton körübelül 14 másodperc alatt aludtak el a picik?!?!?
A válaszon ne gondolkozzon senki, ideírjuk: NEM! 🙂