Akinek a HEGYEM legújabb mesesztoriját köszönhetjük…

Szomora Leontina addig nem hallott a karatéról, amíg nem találkozott a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom csapatával. A kapcsolat erős lett és eredményes: most már arról adhatunk hírt, hogy a nógrádi leány két harmadik helyet is begyűjtött egy sárvári shotokan karateversenyen.

„Volt egyszer, hol nem volt egy pici település Nógrádban. A HEGYEM munkatársai sokszor jártak arra, még egy napon találkoztak Tinával. Egy szerény pici házban éldegélt családjával, és addig nem is hallott a karatéról, amíg mi nem meséltünk neki róla” – így kezdődik a történet, amit Moncsi, a HEGYEM elkötlezett aktivistája osztott meg velünk.

Szomora Leontina balra

A kapcsolatfelvétel több volt, mint sikeres: Tina onnantól kezdve a HEGYEM egyik legszorgalmasabb karatékájává avanzsált, aki esőben, fagyban, 40 fokos hőségben is nyakába veszi a vidéket, és Bátonyterenyére utazik, hogy részt vehessen Kovács Tibor shotokan karatemester edzésein.

Stábunk hétről, hétre, hónapról, hónapra kapta a híreket a mestertől: Tina kitartó, szorgalmas, becsületes diák, aki még nagyon sokra viheti.

A jóslat most beteljesült: Szomora Leontina – aki minden szabadidejét a karaténak áldozza – a nemrég lezajlott sárvári, shotokan karateversenyen két korosztályban is harmadik helyezést ért el a küzdelem szakágban.

Gratulálunk Tina – köszönjük, edző bá!
Büszkék vagyunk arra, hogy magunk között tudhatunk benneteket!