Adj kézbe könyvet, adj kezet a bukfenchez, küzdj másokért!

2010. június 30., 11 óra – a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Nonprofit Kft. hivatalos sajtótájékoztatón áll a közvélemény elé, hogy Erdei Zsolt, Pártos Csilla Nagykövetek és az Alapítók szavaival kísérve „sajtópecséttel” is elinduljon az a vállalkozás, amely gyerekek százaihoz viszi el a harcművészetek és az önzetlen segítségnyújtás fontosságára felhívó üzeneteinket.

Megméretődünk – “elsődanos övvizsgánk” lesz.
A HEGYEM ugyanis június 30-án, szerdán, 11 órakor hivatalos sajtótájékoztatón jelenti be: megérkezett, itt van, dolgozik – aki hallja, adja tovább a hírt!

25_0

Sokan leszünk. A HEGYEM-ről kiadott sajtóanyagok és hírverések ugyanis igen sok visszajelzést vontak maguk után, így borítékolható, hogy az esemény komoly publicitás mellett zajlik majd a budapesti Café Cino-ban.
Örömmel invitálunk mindenkit, de annyit hadd tegyünk hozzá: a hely szűkösége miatt csupán névreszóló meghívóval érkezhetnek azok, akik velünk együtt akarnak osztozni örömünkben, hogy a szervezet elindult, és kiállt a közvélemény elé.

Annyi biztos, hogy Erdei Zsolt és Pártos Csilla, a szervezet Nagykövetei mindent megtesznek majd azért, hogy a HEGYEM céljairól, elkötelezettségéről, elképzeléseiről mindenki komplex képet kapjon, az alapítók pedig a nonprofit kft. életrehívásának körülményeiről, a tervekről, valamint arról beszélnek, hogy miként szeretnének minél több szegénysorsú gyermekhez eljutni.

Talán megbocsájtja az olvasó, ha picit elérzékenyülünk, hiszen – nagy szavak ide vagy oda – fontos nap lesz ez az életünkben.
Fontos, mert a sajtó munkatársai előtt először jelenik meg így a szervezetünk; szeretnénk, ha mindenki átérezné küldetésünk fontosságát.
Mi ezért szurkolunk leginkább.
Hogy, aki ott lesz, lássa, érezze és tudja: az ÜGY mellett kiállók egyet akarnak és egy irányba indulnak.
Reméljük, hogy megértik szándékainkat, reméljük, hogy a magyar sajtó úgy fogad bennünket, ahogy mi fogadjuk őket.
Minden hír, tudósítás, fénykép és film fontos ahhoz, hogy a legutolsó kicsi faluba is eljussunk, minden szóbeli támogatás, baráti beszélgetések közbeni híradás fontos ahhoz, hogy sokáig tudjuk rendben végezni dolgainkat.
Kérjük, legyen velünk Ön is!