A IV. HEGYEM SZERETET TÁBOR már mindenki előtt nyitva áll!

Ha nyár, akkor HEGYEM SZERETET TÁBOR a budo, az egészséges életmód, az önzetlen segítségnyújtás és az összetartozás jegyében. Ebben az évben már negyedik alkalommal rendezzük meg saját harcművészeti táborunkat, amely négy napon keresztül kínál testi-lelki felfrissülést és élménygazdag kikapcsolódást a hátrányos helyzetű gyermekeinknek. És…, van egy meglepetésünk is!!!

MEGHÍVÓ

Ezennel tisztelettel és szeretettel meghívunk: vegyél részt Te is a táborban, és oszd meg tudásodat, a harcművészetekről, a világról vallott gondolataidat a HEGYEM közösségével!
Legyél velünk mesterként, támogatóként, önkéntesként, barátként!

IV. HEGYEM SZERETET TÁBOR
2014. augusztus 13-16.
Salgóbánya, Medves Ifjúsági Tábor és Hangulatszálló

Figyeld az oldalunkat, kövesd a Facebookot – hamarosan keresni fogunk Téged!

Nemcsak a sportról szól!

A harcművészeti tréningeken, a magasan képzett mesterek foglalkozásain, valamint az ismeretterjesztő előadásainkon az egészséges és biztonságos életvezetés, a budo alapértékeit is átadjuk a résztvevőknek.

Arra törekszünk, hogy a gyerekek értsék és megértsék a szeretet, az egymás iránti tisztelet, a becsületes küzdelem, a hétköznapokban is fontos erények elsajátításának fontosságát, de a gazdag programválasztékban a pihenésre, a szórakozásra, az önfeledt és tartalmas szabadidő-eltöltésre is számos lehetőséget biztosítunk.

Nekünk fontos, hogy Te is segíts ebben!

Szeretettel várunk; kérjük, járulj hozzá ahhoz, hogy gyermekeink olyan tudással és élményekkel térjenek haza, amelyek sokat segíthetnek Mozgalmunk hitvallásának népszerűsítésében és a lassan gördülő hétköznapok nehézségeinek legyőzésében.

Ilyen még nem volt… – Add tovább Te is!

Az eddigi táborok sikere okán ebben az évben már olyan gyerekeket és felnőtteket is várunk magunk közé, akik nem tartoznak a Mozgalom patronáltjainak körébe.

Várjuk azokat a lurkókat, szülőket és mestereket, akik szeretnék megismerni a HEGYEM egyedülálló tanítási mechanizmusait; akik gyarapítani akarják harcművészeit tudásukat; akik hisznek abban, hogy csak közösen, együtt és egymással tudjuk elősegíteni a nélkülöző gyermekek társadalmi integrációját.

Így az idei táborban már részt vehet minden 7. életévét betöltött harcművész, és gyakorló budóka – függetlenül az életkortól.
A tábor díja: 19 800 Ft, ami tartalmazza a 3 éjszakai szállás (faházakban), a napi háromszori étkezés (választható menü), a napi két edzés és a programokon való részvétel költségeit is. Az utazást a táborlakók egyénileg oldják meg.

Amennyiben, ez a lehetőség is felkeltette az érdeklődésedet, kérjük, a felhívásunkat oszd meg ismerőseiddel!
Bízunk abban, hogy a magyar harcművészek felismerik a táborban rejlő tudásgyarapítási és társadalmi felelősségvállalási lehetőséget, és így minél többen ülhetjük körül a tábortűzt.

Gyertek, és küzdjünk másokért!!!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A tábor részleteiről kérünk, tájékozódj a www.hegyem.hu internetes oldalon, vagy a Facebookon: a táborkiírás, a programsor és a résztvevő mesterek listája hamarosan minden információs felületen elérhető lesz.
Praktikus okok miatt kérjük, jelentkezési szándékodat minél előbb jelezd főmunkatársunknál, aki egyéb kérdésekben is készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére:


Boros Mónika

@ hegyem@gmail.com
Tel.: +36 – 30 – 530 – 3095